Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várjunk még vagy indítsunk...

Várjunk még vagy indítsunk népszavazást egy szakértői kormány megbízására?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 13:54
1 2 3 4
 21/35 Pietrosol ***** válasza:

Paradoxon,de abban reménykedem,hogy lesz valaki,aki megcáfol a következő gondolataimban!

Eddig bármilyen tiszta szándékú,ideológiáktól és izmusoktól mentes közösség jött is létre a történelem során az vagy belülről rothadt szét vagy kívülről "raktak" abba valakit,aki,mint valami penészgomba megrothasztotta azt!És a rothadás oka az ember félelmein tenyésző,sóvárgó egó!

Vagy bekövetkezik egy gyökeres tudatváltás és az ember felismeri a saját félelmeiből táplálkozó egóját,amelyet tudatos munkával felszámol és megvalósítja az önzetlen embert vagy az összes ilyen irányú törekvés eleve halálra van ítélve!

Előbb utóbb,ha máshogy nem kényszerűségből,de le kell tenni valamelyik mellet a garast!Vagy a sors kényszeríti ki vagy az ember a kezébe veszi a sorsát és tudatos munkával megváltoztatja azt!

2013. jan. 3. 18:58
 22/35 anonim ***** válasza:

Orbánt istenítők nézzétek meg ezt a videot és szégyenkezzetek. Mára minden normális ember látja azt a tehetetlen vergődést és harácsolást amit Orbánék produkálnak

http://www.youtube.com/watch?v=PnkAW8cFuxU&feature=youtu.be

2013. jan. 3. 19:26
 23/35 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! az lemaradt hogy a videoban elmondottak alapján van még ember ebben az Országban aki hisz Orbánnak és a bandájának? Van ember aki jó lelkiismerettel rá szavazna? Bármit is hazudoznak Bajnairól Bajnainak sokkal inkább hiszek mint ennek a förmedvény hazugnak és pártjának.
2013. jan. 3. 19:32
 24/35 A kérdező kommentje:
Kedves Pietrosol! Mikor a kérdést feltettem sokat dilemmáztam azért, hogy egyáltalán nem értenek-e félre, mert ahogy és amit válaszoltál ez a kérdés lényege és az,hogy miért is kérdeztem, meg ki meg kik és hogyan azt majd a szakértők megválaszolják úgy ,hogy nekünk is tessen. Látható és hallható, hogy a pártok a mai napon sem adják fel kényelmes politikájukat, ami már-már ugy látszódik , hogy jól megélünk mi ebből akarom is és nem is játékból A TI PÉNZETEKEN. Na ebből már nem kérek és ettől jobban nem vagyok hajlandó lejjebb adni a gyerekeim érdekében. Nem tudom miért kell ennyit várni hiszen a mínusz 100 ezer órában vagyunk. Röhej, hogy felelős szakpolitikusok pl olyan véleményeket adnak mikor stratégiai kérdésekről kellene vitatkozni, hogy most kedvezőek vagyunk az agrárgazdálkodásra és élelmiszergyártásra vagy nem! Ez kiveri a biztosítékot.Aki azt mondja hogy nem vagyunk híján a szakemberekből az nem tudom,hogy hol él, vagy nála mi az értékmérő vagy egyáltalán konyít-e valamit pl a gazdaság ezen oldalán. Ébredjünk fel, mert kezdem azt hinni,hogy nem csak birkának néznek minket hanem ostobának és butának akikkel azt lehet csinálni amit akarnak.Felteszem a kérdést, hogy nem kellene -e az országot akkor valamelyik fejlettebb országhoz csatolni,mert hátha ott a gazda emberszámba vesz minket!
2013. jan. 4. 09:11
 25/35 A kérdező kommentje:
Hogy tovább ragozzam a kérdésem szükségességét ott látom a problémát, hogy már a megegyezés alapvető akadálya az, hogy ki legyen a főnök vagy melyik oldalról kerüljön ki a főnök.Ettől nem akar senki tágítani, de ha rákérdeznek,akkor mindenki csak hápog, pedig kilóg a lóláb-. Itt el is akad a párbeszéd. Na most ha a leváltóknak ez a legnagyobb gond, akkor nem is állhatunk olyan csehül, hiszen ugy gondolják ,hogy van rá még két év. Válaszom - nekik u.is nekik nem sürgős hiszen van lé. De nekünk igen, mert a számláinkat nem tudjuk kifizetni és nem vagyok egyedül!. Ugyan ez az első számú szempont, de ha nem ez lenne, akkor heuréka és akkor a kérdésem okafogyottá válna.
2013. jan. 4. 10:22
 26/35 anonim ***** válasza:

Én abban látom az egyik problémát, hogy még mindig azt hisszük ('90 óta folyamatosan), hogy a rendszerváltással automatikusan jön a kánaán. Ha mégsem, akkor valaki nagyon elszúrt valamit. (Mondjuk el is szúrtak valamit, de ez más kérdés.) Szóval még mindig a messiást várjuk, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyen hiszünk az ígéreteknek, és nem akarjuk elfogadni, hogy az átmenet fájdalmas és relatíve hosszú. Sok környező ország már rég túl van ezen az átmeneten (vagy a nehezén). Sokan már átgázoltak a jeges folyón, mi meg még a zoknit sem húztuk le, csak válogatunk a révészek között, akik vagy átvernek, vagy félúton mi kezdünk panaszkodni és inkább visszamegyünk egy másikat keresni.

Sajnos a politika egyik fő feladata, hogy kezelje az embereket. Egy szakmai vezetés biztos megoldana sok problémát, csak ezt el is kell magyarázni és fogadtatni az emberekkel. Ha ez nem sikerül, akkor bukik a terv, akármilyen briliáns. Egy szakértői kormány csak akkor tud működni, ha mi is támogatjuk. Ez viszont csak akkor lehet, ha megértjük és elfogadjuk a célokat, bevállaljuk a nehézségeket. Ehhez viszont "politikus" kell, egy szakértő nem fogja tudni lenyeletni senkivel a szükséges rosszat. Nézd csak meg, szerencsétlen Bajnaiból is bohócot csináltak, de Bokrost is említhetem, pedig a fél világon iskolákban tanítják, amit csinált. Külföldön mindenütt elismerik őket, csak mi vagyunk vevők az agymosásra a gondolkodás helyett.

Na mindegy, nem is bosszantom magam tovább.

2013. jan. 4. 10:43
 27/35 A kérdező kommentje:
26/26 Betűről betűre ez a véleményem, de avval vitatkozom, hogy ennek a kormánynak kellene adni még két évet vagy visszakanyarodok és támogatom a régit. Ezt már én sem eszem meg mivel nálam is a nagy átverések időszaka lecsengett.
2013. jan. 4. 10:56
 28/35 anonim ***** válasza:
Én sem arra akartam utalni, hogy hagyjuk tovább ezt a bűnbandát. A baj az, hogy ha jó irányba haladunk majd, azt sem fogjuk hagyni, mert nem értjük a célt és a módot. (Most nagyon jól értjük már a célt, az ország kirablása és lelakása a jelenlegi kormány célja.)
2013. jan. 4. 11:00
 29/35 anonim ***** válasza:

A jelenlegi? Értsétek már meg, az ÖSSZES KORMÁNY A NÉP ELLENE VAN. A magyar, a brit, az amerikai, a kínai stb stb. Talán Bhután az ahol azért más a helyzet.

Egyetlen egy országon kívül az összes egy a bankok, cégek, érdekcsoportok által irányított bábkormányt tart fent. Ez így van mióta létezik a pénz. A demokrácia csak egy tökéletes álca arra, hogy azt higgyék az emberek, náluk van az irányítás. Igaz náluk is lehetne mert ők adják ezen csoportok erejét, de azzal, hogy más, IDEGEN emberek kezébe adják országuk irányítását, el is vesztik azt.

2013. jan. 4. 13:17
 30/35 anonim ***** válasza:
13:17, ezek szerint Szent Istvánnak is harcolnia kellett volna a nyugattal? :)
2013. jan. 4. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!