Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek? Valóban...

Mi a véleményetek? Valóban ekkora a gárda támogatása?

Figyelt kérdés
[link]
2009. aug. 25. 17:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
19%
Mellesleg a Vonában is van valami vonó féle. Nézzétek már meg a képeket róla :D
2009. aug. 26. 12:55
 12/18 anonim ***** válasza:
40%

azt elfelejtettem kedves diplomás, hogy Vona Gábor nem igazán trú magyar :D

de sebaj.

ha annyira magyar a Magyar Gárda, miért nem MAGYAR egyenruhájuk van? nem katonásdit kellene játszani, ami pénzügyileg nem túl jó befektetés...

nekem a Jobbikkal ez a problémám, hogy szép és jó amiket mondanak, de óriási csődbe sodorná az országot, ha valahogy meg tudnák valósítani a terveiket.

2009. aug. 26. 12:56
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Zázrivecz Gábor...nekem valahogy nem igazán MAGYARos a hangzása ;)
2009. aug. 26. 12:59
 14/18 A kérdező kommentje:

Apukám "D" te vagy még egy forma!

Szerintem csak az a bajod hogy akadnak másként gondolkodók is ezen a földön mint te!

Mindíg vádaskodsz és mondod a baromságaid, mert sajnos az ha valaki a levegőbe beszál indoklás ok és okozat nélkűl az nem lehet minősíteni. Ha valamit nem tudzs elmagyarázni akkor vagy tedd hozzá hogy az "érzésem szerint" vagy ne is kezdj bele!

Egy kis etűd az aranyköpéseidből :

Becsap benneteket a jobbik és a gárda ! De mivel is ? mit is mondanak, vagy csinálnak?

Ha azt a gazdasági utat vállasztjuk abba tönkre megyünk!

De mi miatt is ? mi az a hatás mechanizmus? Mit is akar szerinted a jobbik? Te tudsz vizenjárni ? Vagy ki vagy te hogy előre megmondod a tutit csak azt nem hogy miből is fakad az álláspontod! Nem lehet hogy akkora komcsi vagy hogy sarló kalapács volt már az oviban is a jeled?

2009. aug. 26. 18:02
 15/18 A kérdező kommentje:

Az embereket sőt a jobbikosokat sem érdekelnék a zsidók ha nem a mi vérünket akarnák szívni. Kit érdekelne hogy otthol mit csinálnak? Hallotáll már az oligarháról?

Az a baj hogy ahol a kissebbség veszi a kezébe az irányítást ott a kissebbség egymásközött osztja ki poziciókat, aztán mivel nincs kontról jön a korruptció.

Mire körbenézel már is ezek az oligarhák irányítanak mindent a törvények felett ! Ez annyira jó?

Élősködők akiket csak mint a ocsutt férget kellene elt..!

2009. aug. 26. 18:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én simán el tudom képzelni, hogy a Gárdának ekkora a támogatottsága, pláne vidéken. Rengeteg ismerősöm meséli, hogy örülnek a Gárda létezésének, és a minap egy "vérfideszes" ismerősöm jegyezte meg, hogy ő azért örül a Gárdának, mert ha esetleg problémája adódna, attól függetlenül, hogy ő fideszes nagyon jól tudja, hogy rájuk számíthatna. Télen este 8 körül a Tesco-ba mentem, megpillantottam 4 kigyúrt cigányt akik felém tartottak, és én is megnyugodtan, amikor megláttam tőlem pár méterre 3 gárdistát beszélgetni.

Egyébként nagyon érdekesnek találok pár commentett, különösen azért, mert érezni némi kettős mércét. Már megfigyeltem, hogy akik azzal vádolják a Gárdát illetve a Jobbikot, hogy szélsőséges és rasszista, valamint gyűleletet keltenek, előbb utóbb ők azok, akik előjönnek azzal, hogy "Vonában is van egy vonóval". Ha elvárjátok a Gárdától, hogy ne cigányozzanak, akkor ti se cigányozzatok már, hanem tartsátok be azt, amit prédikálni szoktatok. Én úgy tartom, hogy cigány és zsidó között is van rendes ember, és ha úgy él ahogy illik, rohadtul nem érdekel, hogy milyen a származása. Véleményem szerint ez a helyzet Vona Gáborral. Tökre nem érdekel, hogy cigány-e, ahogy egyesek állítják, vagy zsidó-e, ahogy meg mások állítják, mert úgy viselkedik, úgy él, ahogy sok magyar ember nem.

Arra a felvetésre, hogy a Magyar Gárdának miért nem magyar egenruhája van annyit mondanék, hogy éppen a népi magyar viselet alapján készítették el az egyenruhájukat. Fekete nadrág+ fehér ing+fekete mellény. Láttatok már pl. néptáncos fiúkat?...

2009. aug. 27. 12:49
 17/18 anonim ***** válasza:

"a Jobbikkal ez a problémám, hogy szép és jó amiket mondanak, de óriási csődbe sodorná az országot, ha valahogy meg tudnák valósítani a terveiket."

Ezzel viszont meg az a probléma, hogy Jobbik nélkül is már csődközelbe jutott az ország, MSZP-SZDSZ programokkal, és antinemzeti jelszavakkal is.

Lehet itt azzal is dobálózni, hogy a Gárda gyűlöletkeltő, meg egyéb baromságok, de mi van az érem másik felével? Mi van például a cigányokkal, akik "büdös magyarozhatnak"? Tessék mondani, így a Gárda nincs ellensúlyozva?

A másik dolog az, hogy toleráns ember ebben az országban nincs. A balosok és a liberálisok gyűlölnek mindent ami nemzeti, és gyűlölnek minden jobboldali szavazót. A jobboldaliak pedig gyűlölik az előbbieket. Ennek fényében teljesen értelmetlen gyűlöletről fröcsögni, mert ez igaz mindkét táborra.

Egyébként akit naponta zaklatna a kisebbség, viszont a rendőrség sz*rik rá, annak ki jelentene segítséget? Vagy legalább a segítség látszatát?

2009. aug. 29. 09:22
 18/18 anonim ***** válasza:

a Jobbik sem tudja megoldani a cigánykérdést.

bárhol kérdeztem, nem válaszoltak erre...:D

milyen megoldást találtak ki erre?

börtönbe zárják őket? már így is telve vannak velük, és a mi adónkból nyaralnak a rácsok mögött.

új börtönök? még több kiadás.

mégis mi a megoldás?

2009. aug. 29. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!