Statisztikailag a tv2 szavazása egyáltalán nem reprezentatív mintavételezés, vagyis nem feltétlenül mutatja be hitelesen a társalami eloszlásokat, jelen esetben a Gárda támogatottságát (figyelem, ez nem azt jeleni, hogy nem _lehet_ ekkora a támogatottság, csupán a kutatási módszer nem megfelelő a kérdés megválaszolására!). Az ilyen kérdések egy célt szolgálnak: legyen pár olyan, aki emelt díjas sms-t küld.
Egyébként: teljes mértékben el tudom képzelni, hogy a Gárda rendelkezik ekkora támogatottsággal (azonban a támogatottság térbeli eloszlása inhomogén lehet). Ezen nem kell csodálkozni, amíg a politikai elit a saját zsebével van elfoglalva, és nem a nemzeti jólét megteremtésével, a válság felszámolásával stb.
majd elmúlik, most menő a libcsizés, zsindexezés, zsidózás.
ja és nem vagyok egyik sem, mielőtt megkapnám az arcomba ezeket az "érveket". (sőt egyik párttal sem szimpatizálok)
de ez a Magyar Gárda, egyre jobban idegesít, arról nem is beszélve, hogy mennyire profin hülyítik be az embereket.
kíváncsi leszek, hogy 4-5 év múlva, ugyanebben a témában, milyen kérdéseket fogtok feltenni, és milyen válaszokat fogtok írni:D
én ezt mind értem.
oké diplomás vagy, és értelmes ember.
ez nem garancia arra, hogy tisztán is látsz, és nem hagyod magad becsapni.
tudjátok a Jobbik, és a Magyar Gárda csúnyán visszaél a jelenlegi rendszerrel (amit utál, pedig anélkül sehol nem lenne), az emberek megkeseredettségével, és naivságával.
most le fogtok pontozni, meg lehülyézni stb, de nem zavar.
az emberek "behülyítését" tanítják. a politikának ez a lényege. mi magyarok, még egyenlőre ott tartunk, hogy azt hisszük el amit KIMONDANAK, és nem gondolkodunk magunktól, és nem nagyon kérdőjelezünk meg semmit (kivéve ha valaki elmondja hogy mit kell...:D) még kell egy kis idő és rájöttök.
természetesen akinek inge ne vegye magára, de ezen az oldalon egyre több embernél ezt tapasztalom.
túl nagy a szájuk, túl erőszakosak. Hihetetlen hogy nem lehet ellenük semmit tenni. betiltották őket ők újralalkultak, avatnak. kiakasztó...... ja most mocskos cigány leszek mert ezt írtam :D
Tudod kis éltessen isten te idióta, inkább eszet adott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!