Engem le lehet pontozni, de akkor cseréljünk, meglátjuk, utána egyetértetek-e velem.
Sikerült büfészakra jönnöm.
Maga a szakma nagyon szép (lenne) és manapság fontos. A szak (állítólag, én még az elején vagyok) érdekes, a hallgatók zöme megszereti és szakmában akarna elhelyezkedni.
Nekünk erre esélyünk és reményünk sincs.
Komolyan már úgy sétáltam az Árkádban, hogy közben néztem, hogy vajon mi lesz leendő munkahelyem: mekis, vagy biztonsági őr vagy mi?

Kicsit ez az előző hozzászólásoddal mintha ellentmondásban lenne.
Most te államin tanulsz?
Akkor a te meglátásod szerint rád is fölöslegesen költ az állam?
Miért választottad?
Mert máshova nem került be, vagy mert érdekelt?
Ezzel a hozzáállással pedig valóban nem fogsz jó munkát találni...

Hosszú, hogy miért erre jöttem, de már megbántam.
És igen, rám is feleslegesen költ.
"Pár év múlva már a mérnöki diploma sem lesz nagy kincs mert sok fiatal majd arra akar menni. "
Igen sokan mennek arra, de kevesen végzik el. Erre volt egy jó történet. A BME-n az elsősöknek 2 órában kellet az egyik tárgyat tartani mert nem fértek el az előadóban. Következő évben már bőven elég volt egy óra.

csak akkor van értelme a diplomának, ha pesten akarsz vele dolgozni egy pécsi, szegedi vidéki informatikusból maximum egy rendszergazda lesz ( ha ért hozzá egyáltalán) ...
Informatikusok döntő része csak programozóként tudják alkalmazni, de ehhez nem kell diploma ( sőt diploma is kevés,ha nem ért hozzá elégé... )

:( Ez szomorú
És az egyéni embernek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!