Miért tüntetnek a diákok mikor nincsen igazuk?
Én úgy látom , hogy egyáltalán nincsen igazuk a diákoknak .
Én úgy halottam , hogy azért tüntetnek mert ingyen akarnak tanulni .
Tehát ők ingyen akarnak tanulni a felsőoktatásban az állam pénzén ( a mi adónkból ) . Viszont nem akarnak az országba maradni . Akkor magyarán szólva az államot ( minket ) rövidítenének meg . Mivel beleölünk egy csomó pénzt és ők a külföldieket segítik a munkájukkal .
Ha nem akarnak itt maradni akkor minek akarnak itt ingyen tanulni ?
Magyarul ezzel azt a kis pénz is el akarják venni amit az emberek ellátásra költenek ( nyugdíj , egességügyi ellátás , stb . )
De minek kell ezért tüntetniük ?
Volt már több ilyen kérdés is.
Ott le van írva.
Tanuljanak ingyen. Egy nemzetnek ez befektetés a jövőbe. DE! Akkor legyenek szívesek, és dolgozzanak itthon. Ha pedig nem akarnak, térítsék meg a kárt, amit nekünk okoztak.
29/(kétdiplomás) F
Már kerestem de nem találtam csak olyat , hogy milyen következményei lesznek , meg igaz-e , hogy pártok állnak a tüntetés háta mögött .
2. Egyetértek veled , ha kint akar dolgozni akkor fizesse magának .
Egyébként 31 éves vagyok .
"Akik meg ki akarnak menni külföldre azok azért akarnak menni mert NINCS MUNKA."
Tudod, miért nincs munka? Azért, mert nincs vásárlóerő. Tudod, miért nincs vásárlóerő? Azért, mert iszonyatos mennyiségű embert kell eltartania kevés embernek, miközben egyesek kényelmesen elhúznak innen, miután az adófizetők pénzéből kiképezték magukat.
Ez a színvonal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!