Mit követelőznek a diákok?

5-ös!
Valamilyen szinten egyetértek Veled, de ezzel csak a hirtelen drasztikus támogatás megvonás a fő probléma. Meg miért pont 10e? Ennyi erővel támogathatnának csak 1000főt, akik meg aztán tényleg az elit. Szóval érted, honnan jött akkor ilyen szempontból a 10e?
Mindenki tudja, hogy a legjobb befektetés az oktatás, de ha innen vonják meg a pénzt, ami aztán megy az állambácsi zsebébe, azzal nem lesz előrébb az ország..

hogy álljanak le a fiatalság jövőjének tönkretételével.
például: olyan tandíj van egyes szinteken amit egy átlagos magyar diák nem tud megfizetni, akármilyen okos. van ebben igazság?

vagy akár logika? az egyetemisták jelentik az ország jövőjét, és ha őket tönkreteszik, a pénzt pedig elteszi az állam, mire jut az ország?
(véletlenül előbb küldtem el a kommentemet, ez az előző folytatása)

Az ilyen megmozdulások tényleg nem tudnak nyomást gyakorolni a kormányra.De nagyon veszélyes mert a diákok tele vannak ambícióval, és az önérzetük nagyon sérülékeny,egy pillanat alatt nagy baj lehet ha valaki elveszti a fejét.Ha megfigyeled a híradásokat a rendőrök nem "kérik őket menjenek haza" hozzájuk sem szólnak,arra vigyáznak ne legyen baj.Szerintem példátlan összefogásról tesznek tanúbizonyságot.A diákok egy nagy tömörülés akik egyetértenek az őket érintő kérdésekben,nem lehet közéjük éket verni.Nincs hatalom igényük ezért nem lehet velük alkut kötni későbbi pozícióról ha hazamennek.
Kifejezetten nagy kockázatot jelent a kormányzat számára egy ekkora egyformán gondolkodó tömeg.Szerintem.

"Ha a kormány nem "engedelmeskedik", mit csinálnak?"
Majd másikat választanak. Oooops

nagyon sokan lebecsülik a diákok megmozdulását...pedig nem kéne
ennek a sok diáknak sok nagyszülője is van akik közül a normálisabbja nem fogja pártolni a kormány arra irányuló döntéseit, amik megnyomorítják, ellehetetlenítik a diakatok jövőjét (ha azt akarják hogy sok szakmunkás legyen, akkor ne követeljenek a butákkaktól is érettségit sőt, ami a legfontosabb, MUNKAHELYEKET szolgáltassanak annak a sok szakmunkásnak meg iskolákat... nem sok valamire való szakmunkásképző van, érettségihez kötött pedig alig).
majd azok a nyuggerek, akiknek 2-3-4 unokájuk nem tud emiatt normális életet élni és el kell menjen az országból szerintetek, újra Orbuskáékra fog szavazni?
én már a poros kisvárosomban hallom sorra sz utcákon az idősek ellenvéleményeit is
mert marhára meg lesznek segítve hogy 10000-rel többet költhetnek gyógyszerre ha látják hogy az utódaik meg éhen halnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!