Jövőre még nagyobb lesz a szegénység ebben az országban?
Azt de szeretem amikor valaki nem hiszi el, a tényeket. Amit én veszek húst annak is ennyivel ment fel az ára. A zsírt ne tudom, mert nem használunk olyan mennyiségben, ritkán veszek. De a combról igaz amit írt az előttem író. Valóban április május környékén még tudtam 900Ft -ért venni . Ma már ha 1200Ft akkor olcsó. Mert pont tegnap vettem 1290Ft volt kilója.
üdv
pixie
Az eredti kérdés nem erről szól, ez egy mellék szál. A két kiragadott termék speciel alapvető élelmiszer. Aki vásárol otthonra , tisztában van vele minek mennyivel ment fel az ára. Lehet itt győzködni mindenkit GKI meg KSH adatokkal, ha a valóság teljesen mást mutat. Márpedig azt saját maga tapasztalja meg az ember. Ha meg már magadnak sem hiszel, hát ott már nagy baj. :O
De ha annyira hihetetlen spec a "nagy tejföl" ára 205Ft-ról 270Ft-ra nőtt.Ez is csak 31%-os emelkedés. Vagy az sütő élesztő 20Ft-ról, 30Ft-ra pici tétel, de 50%-os emelkedés.
Mivel olyan dolgokról nem akarok senkit győzködni, amik puszta tények, teljesen mindegy honnan nézzük, ezért léptem is, csak elképedek, hogy bizonyos meggyőződés odáig tudja vinni az embert, hogy azt sem hiszi el , hogy az ég kék, mert neki a GKI azt mondta, hogy biz' az rózsaszín, és ha GKI azt mondta, az biz' Isten úgy is van. . :O :-/
Hát én élek a szép kék ég alatt. Sza*ok rá mit mond a GKI meg a KSH.
"Azt de szeretem amikor valaki nem hiszi el, a tényeket."
Én azokat a tényeket hiszem el, amelyeket magam tapasztalok! És én nem tapasztaltam infláció feletti emelést. Azt elhiszem, hogy te annyiért veszed a húst, stb, de az engem miért kellene hogy érdekeljen. A saját életemmel törődök, abban pedig nem volt nagy emelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!