Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van valami nagyobb tüntetés most?

Van valami nagyobb tüntetés most?

Figyelt kérdés
Pesten, lesz balhé? Mint 2006-ban? Vagy ezeknek mindent szabad? Ezek ellen nem tüntetnek?
2012. okt. 23. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért kéne tüntetni ellenük? Ha az ellenzék 20.000 embert tud csak felvonultatni, óriási ellentábor címén, akkor mit vártok? A Fideszt csak összefogással lehetne legyőzni, de az emberek erre sem képesek, akkor ne várj csodát.
2012. okt. 23. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Van (volt) egy kis nácizás-zsidózás, de kb ennyi a mai nap. Még mindig a Fidesz tudja a legtöbb embert mozgósítani.
2012. okt. 23. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Csak az van!

Ahogy elnézem az ünnep nem érdekel senkit.

Olyan mintha holnap választanánk.

2012. okt. 23. 17:44
 4/8 A kérdező kommentje:

De minek ünnep? Nem gyásznap kéne legyen? Hisz rengetegen meghaltak. És eredménye se sok lett. Tudom, lett, lett, de dem annyi, mint amennyi áldozatot hoztak érte!

Ezeknél a MSZP is jobb volt!

2012. okt. 23. 17:58
 5/8 tetris ***** válasza:
56%

Úgy látom, vannak itt olyanok, akinek október 23-a csak egy jó kis alkalmat jelent arra, hogy törjenek-zúzzanak, kukákat borogassanak, gyújtogassanak. Aztán meg sajnáltathassák magukat, amiért a rendőrök vegzálják őket.

Szégyellheted magad kedves Kérdező!

A TV bemondta, hogy a szélsőjobbosok balhéztak a Váci utca és a Kossuth Lajos utca környékén. Na látod, van balhé! Pofozkodás is volt. Ott a helyed!

2012. okt. 23. 17:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak nem megsértettem a gyenge kis lelked, hogy csúnyát mondtam arra a drága Fideszre? Bocsi, nem gondoltam, hogy még mindig vannak ilyen fanok.
2012. okt. 23. 18:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy láttam, hogy 3-4 Jobbik zászlós egyén mászkál, meg hogy a Kossuth L. utcán tömeg van, meg rendőrök, de csak webkamerákon látom, nem pesti vagyok.
2012. okt. 23. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Itt láthatod a Milla tüntetést:

A milla tüntetését,lehet 14:45 től élőben itt nézzni! [link]

A 2006-os balhét épp a hatalmon lévő kormány szervezte a háttérből. Nem kell mindig balhé ahhoz, hogy valami elkezdődjön.

Én egyébként örömmel üdvözlöm ezt a kezdeményezést és amikor kell, ott a helyem.

2012. okt. 23. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!