A magyar rendőrők azért mennek külföldi Maffiához dolgozni, mert ott nagyobb biztonságban vannak? Ameddig élünk addig jól élünk alapon?
Ezt hogy érted?
Még egy rendőrt sem láttam, aki védelmi pénzt szedett volna be.
"Még egy rendőrt sem láttam, aki védelmi pénzt szedett volna be"
Konkrétan ilyet én sem. Amit viszont láttam:
malacot lopni
körtét lopni
csempészett cigarettát árulni
gázolni majd cserbenhagyni (itt magát a gázolást nem láttam, csak mikor elfogták és elítélték)
részegen vezetni
saját zsebre bírságolni
buszon dohányozni
Ami még kimaradt:
Láttam halastavon egyenruhában gereblyézni. És mikor a halőr megkérdezte mit keres ott még az volt a válasza, hogy te mit keresel itt öcsém? Nem látod az egyenruhám?
Mondjuk a halőr fel is jelentette és leszerelték azonnal. Aztán jegy ellenőr lett belőle a Volánnál. Ott meg mindenkit saját zsebre büntetett akinek nem volt jegye. Szóval eb-ből szalonna, rendőrből becsületes ember sosem lesz.
Az ilyen bunkók járatják le a rendőrséget a hazugságaikkal.! Nem csoda, hogy leszerelnek! A fizetésük is kevés, jövőre még kevesebb lesz, de a munkájuk nem lesz könnyebb.
Lehet, hogy van néhány rendőr, aki korrupt, de olyant még nem ismerek, aki lopna! Néhány ember miatt nem lehet az egész rendőrséget tolvajnak nevezni!
1-es:Másodállásban a rendőrők biztonsági szolgálatoknál helyezkednek el:itt szedik a védelmi pénzt.
Azért szerelnek le,mert megszűntették a korkedvezményes nyugdíjazásukat. Azokat a tiszteket kellett volna elővenni akik a 150 000 ft-os nyugdíjuk mellett kitúrták a szakembereket és ezeken a munkahelyeken felvették a nyugdíjtól jóval magasabb béreket!A maffiának annyi köze van a dologhoz:Akit kineveztek az ő felettesüknek az maga a megtestesült maffia.Megint azokat a kis emberek látják a kárát akiket meg kellene védeni!
Nekem nincs bajom a rendőrökkel,én is sajnálom a többségét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!