Miért van az hogy minden orgánum harsog a Gyöngyösi Márton ügytől, már mindenki megszólalt a médiákban, csak éppen az illetékes nem (Gyöngyösi vagy valamely Jobbikos)?
Számomra teljesen érthetetlen az egész.
Miért nem védheti meg magát Gyöngyösi vagy miért nem mondhatja el a véleményét? Miért van befogva a szája?
Ez a demokrácia? Nem az a lényeg hogy ilyen helyzetben lehet csak csúsztatni meg hazudozni?
Nem arról van szó hogy ha a nyilvánosság értené az esemény lényegétt akkor még a Jobbik jönne jól ki az egészből?
"Miért nem a francia, angol, német amerikai stb."
Meg is indokolta, hogy miért kifejezetten zsidót mondott és minden magyar ember meg is értette, hogy miért kifejezetten zsidót mondott.
"és minden magyar ember meg is értette, hogy miért kifejezetten zsidót mondott."
tehát ha én szerintem rasszizmus az, hogy csak a zsidókat mondta, míg másokat nem, akkor én nem vagyok magyar? ki vagy te, hogy megmondd ki a magyar és ki nem?
Ha ennyire nem tetszik húz ki külföldre.
Ja elfelejtettem, hogy ott kötelező megadni és senkit sem érdekel a te félelmed a holokauszttól.
Az én véleményem szerint Gyöngyösi vagy buta vagy provokátor.
A magyarázatával egyetértek, noha nem csak zsidókra nézve hanem minden más kettős állampolgárságot meg kéne vizsgálni, mert igaza van, hogy minden kettős állampolgár az egyik "hazájához" jobban húz, mint a másikhoz.
DE egy parlamenti felszólalás sokkal átgondoltabb kell, hogy legyen! Ha a kettős állampolgárságot kifogásolja, akkor miért nem azt mondta??? Miért zsidókról beszél?
Azért, hogy ezen csámcsogjon az egész nyugati sajtó?
Hogy még jobban lehúzzák Magyarországot?
Hogy még jobban lehessen támadni Orbán Viktort?
Szóval kinek az érdeke az, hogy ilyen felelőltlen kijelentések elhangozzanak a Parlamentben?
végigolvastam.
érdemes megnézni a teljes videót, amiben benne van az előzmény és a 2 viszontválasz.
két fő mondanivalóm lenne 2 embertípusnak.
az egyik a valóban zsidógyűlölő, közhelyeken felnőtt buta birkamagyar:
neked csak annyit ajánlok, hogy vésd az eszedbe, hogy nem minden ember gonosz, akinek van köze a zsidósághoz
a másik fajta a ballib média áldozata, rögtönzött antifasiszta hősök:
igen, erre valóban rá lehet aggatni az antiszemitizmust, ha akarjuk. csak a probléma az, hogy ha a jobbik antiszemita lenne, nem védene egy mégszemitább népet izraeltől. másrészt nem szabad elfelejteni hogy a zsidóság nem csupán vallás, hanem nemzeti kérdés is, egyrészt vallási források, másrészt izrael léte miatt, és a kettő(nép-vallás) nem szétválasztható egyértelműen. így elméletileg minden zsidó vallású ember izraelszimpatizáns is(attól függetlenül cionista, szabadkőműves, haszid, vagy kitudja miféle) ((hiszen ha létezne egy sebtében létrejött "keresztényia" pl isztanbulban, akiknek a katonái gyilkolnák a törököket, minden keresztény potenciális terrorveszélyt jelenthetne, mint ahogyan manapság kezelik a muszlimokat a 911, stb miatt. (talán) ti ezt nem tudjátok, de gyakorlatilag mindenkit letapogat az nbh/tek, olyan nincs hogy emberi jogok, ha nemzetbiztonságról van szó - ez külön téma lenne, de itt lezárom))
tehát:
egyértelműen kiderül a felvételekből, hogy a téma a palesztin áldozatok, ezt mindenki érti, csak az nem, aki el akarja terelni a szót zsidózásra hivatkozva.
mivel nem a németek, franciák, dánok, szlovákok öltek meg 437 gyereket gázában, nem ők süllyesztették el a török segélyhajót, nem tőlük kell tartani, hanem azoktól a zsidóktól, akiknek az államfője kijelenti hogy "...felvásároljuk magyarországot...", és közben izraeli kitűzős képviselők sétálnak be minden ülésen a parlamentbe...
nem mellesleg aki kicsit tájékozottabb, tudja, hogy mely külföldi és magyar cégek állnak zsidó tulajdonban.
zsidóknak:
nagyon szomorú dolgok történtek a világháborúban nemzsidókkal is, és voltak, akiknek a családját magyar, vagy szovjet zsidók ölték meg, nem lehet kisajátítani a háborúk szenvedését csupán számok alapján, amit a győztesek írnak. a magyar emberek nem kapnak (pénzbeli) kárpótlást azért, mert megfosztották őket vagyonaiktól, és azok sem fognak feltámadni, akiket szovjet táborokban öltek meg, vagy a don-kanyarban.
továbbá a magyar népnek sokkal nagyobb joga lenne felháborodni azon, hogy jelenleg is szovjet csillag díszeleg az ország fővárosának főterén. ha a németek üldözik ki a szovjeteket, ma egy horogkereszt állna ott? gondolkodjunk el ezeken, mielőtt vagdalkozni kezdünk.
aki inkább zsidónak érzi magát, mint magyarnak, és nem tetszik, ami itt van, annak ma már meg van a lehetősége arra, hogy izraelbe költözzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!