Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden orgánum harsog a Gyöngyösi Márton ügytől, már mindenki megszólalt a médiákban, csak éppen az illetékes nem (Gyöngyösi vagy valamely Jobbikos)?

Figyelt kérdés

Számomra teljesen érthetetlen az egész.

Miért nem védheti meg magát Gyöngyösi vagy miért nem mondhatja el a véleményét? Miért van befogva a szája?

Ez a demokrácia? Nem az a lényeg hogy ilyen helyzetben lehet csak csúsztatni meg hazudozni?

Nem arról van szó hogy ha a nyilvánosság értené az esemény lényegétt akkor még a Jobbik jönne jól ki az egészből?

2012. nov. 30. 22:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom leesett nekik, hogy mekkora ostobaság volt és nem akar magából még nagyobb hülyét csinálni mint eddig sikerült.
2012. nov. 30. 22:31
 2/25 anonim ***** válasza:
66%

Már megszólalt, és tagadott mindent, meg azt magyarázta, hogy rosszul fogalmazott. De ez hazugság mert papírból olvasta fel, egyértelműen látszik a videón.

"felmérjük azt: az itt élő és különösen a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van"

Akkor ez mi ha nem náci uszítás????

Havonta 1 milliót vesznek fel az uszításukért? + évi félmilliárd állami támogatás

Ennyiből lehet "nagymagyarkodni".

Tipikus "MEGÉLHETÉSI MAGYAROK"

2012. nov. 30. 22:32
 3/25 tetro ***** válasza:
85%
Én legalább négy helyen hallottam vagy olvastam Gyöngyösit nyilatkozni, lehet jobban szét kellene nézned. Amúgy a demokrácia és a pártok megjelenésének aránya a médiában hogyan is függnek össze?
2012. nov. 30. 22:34
 4/25 anonim ***** válasza:
34%

Mert a média 100% ballib.

Az a vicc, h ha meg is szólalna akkor ugye vagy a kurucon vagy a Barikádon lenne elérhető a riport, amit a szintén ballib rögtön kifogásolna, mert a kurucon van.

Hát hol legyen, ha egyszer az Index elferdítve adja elő a dolgokat???

Szánalmas...

Ez kb olyan, h nem mondhatod, h a bűncselekmények 92%-át cigányok követik el, mert kiharcolták a ballibek, h ne legyen felmérés.

Persze mikor állítod, akkor mit válaszolnak?

Bizonyítsd!

H ha egyszer ti találtatok ki, h ne lehessen utána nézni...persze a bizonyos miskolci eset után volt nagy pofára esés meg habzó szájjal való csapkodás:)

2012. nov. 30. 22:35
 5/25 anonim ***** válasza:
10%
*ha egyszer ŐK találták
2012. nov. 30. 22:36
 6/25 tetro ***** válasza:
75%
Mi alapján állítod, hogy a média ballib? Tudnál mutatni erről valami adatot? Mert amiket én olvasok, azok nem éppen erről szoktak beszámolni.
2012. nov. 30. 22:37
 7/25 anonim ***** válasza:
80%

Ha eddig nem tűnt még volna fel neked, a Jobbik zsidógyűlölő párt. Egyetértenek Gyöngyösivel. Neki pedig nincs befogva a szája. Már megpróbált "kimosakodni"

Az esemény lényegét pedig minden józanul gondolkodó ember csak egyféleképpen értheti. Ehhez nem kell a média kommentárja.

2012. nov. 30. 22:44
 8/25 A kérdező kommentje:

"Én legalább négy helyen hallottam vagy olvastam Gyöngyösit nyilatkozni, lehet jobban szét kellene nézned.

Hol láttad a parlamenti felszólalást ami teljes terjedelemben és nem 33másodpercre van vágva?

Én kerestem de nem találtam csak egy vágott változatot.

Az írott sajtó meg tudjuk hogy mennyit lehet adni a hasonló esetben.

"Amúgy a demokrácia és a pártok megjelenésének aránya a médiában hogyan is függnek össze?

Ha ez neked kérdés akkor felesleges itt írogatnod és ideologizálnod.

De talán ha valakiről valamit állítok, akkor meg kellene kérdezni arról az illetőt is, mert különben elég koncepció szaga van az egésznek.

2012. nov. 30. 22:45
 9/25 anonim ***** válasza:
55%

de megszólalt, kedden sajtájban, este Hírtvn, Novák pedig M1-en. Izraeli-magyar kettős állampolgárságról van szó, nem zsidó származásról.

Századvég hétfő-csüt közti felmérése alapján a Jobbik stabil. 18% a biztos választók közt.

2012. nov. 30. 22:53
 10/25 A kérdező kommentje:

"Ha eddig nem tűnt még volna fel neked, a Jobbik zsidógyűlölő párt.

Nekem ez még nem tűnt fel.

Nekem az tűnt fel hogy rengeteg zsidó van a politikai közéletbe és tényleg tisztázni kellene bizonyos dolgokat.

Arról nem is beszélve hogy hihetetlen korruptak és silány munkát végeznek. Az az éppen ideje lenne lecserélni őket, ha lehet akkor végre olyanokra akik ha nem is tiszta, de magyarabb vonalt képviselnek.

Egyetértenek Gyöngyösivel.

Én is.

Abban hogy nemzetbiztonsági szempontból a kettős állampolgárok jelenléte a politikai döntéshozatalban veszélyes. És hogy megmagyarázhatatlan módon sok a zsidó a magyar parlamentben, ami nem is igazán bosszantana ha nem ennyire sz@rul dolgoznának. Sőt nem véletlen sz@rúl hiszen olyan van hogy valakinek legyen egy egy sz@r napja, munkája, de hogy 22 éve folyamatosan minden sz@rrá változik a kezében amit a köz rábíz?

Neki pedig nincs befogva a szája. Már megpróbált "kimosakodni"

A lényeg hogy be akarják fogni, hiszen a cimboraság a jellemző a sorokban, koma sógor és bűntársi viszony.

"Az esemény lényegét pedig minden józanul gondolkodó ember csak egyféleképpen értheti. Ehhez nem kell a média kommentárja.

Azért csak jó lenne ha megszólalhatna a legfőbb illetékes.

2012. nov. 30. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!