Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik azok a megélhetési rettegők?

Kik azok a megélhetési rettegők?

Figyelt kérdés
Ma hallottam a kifejezést

2012. nov. 27. 19:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Múltkor volt itt egy elgondolkodtató kérdés a liberalizmus saját magát kioltó tulajdonságáról, aktuális most is.

Vajon mi lesz a híres Németországgal meg a többi hatalmasan liberális országgal, ha egyszerűen minden semmirekellőt befogadnak, akik csak szaporodnak és egyre több segélyt vesznek fel?

Az oké, h most fasza, de egy ország történelmében csak a bohócok állapítanak meg bármit is egy év alapján....

2012. nov. 27. 21:26
 12/27 anonim ***** válasza:
33%
Bizonyítsd, hogy 1/3-a az újszülötteknek bevándorló. Bizonyítsd, hogy 1/4 arab. És bizonyítsd, hogy a tendencia exponenciális függvénnyel írható le, és nem mással. És hogy ez a jövőben is így lesz. Honnan vannak a számok? Miért pont az exponenciális fv.? Van erre valami tanulmány? Készített bárki ilyet?
2012. nov. 27. 21:52
 13/27 anonim ***** válasza:
63%
Te meg bizonyítsd, hogy a palesztinok rakétákat lőnek Izraelre, és a zsidók nem a beltenyészetből adódó dekadenciájuk miatt támadnak a szomszédos népekre.
2012. nov. 27. 21:54
 14/27 anonim ***** válasza:

Jajjjjj, ne legyél már szánalmas kérlek ezzel a bizonyítsd dologgal, pont a magad fajták hisztiznek a legjobban, ha kiderül, h valaki készített ilyet...

Kicsit olyan ez mint a kerítés mögül hergelni a kutyát...roppant szánalmas.

2012. nov. 27. 22:13
 15/27 anonim ***** válasza:

"Vajon mi lesz a híres Németországgal meg a többi hatalmasan liberális országgal, ha egyszerűen minden semmirekellőt befogadnak, akik csak szaporodnak és egyre több segélyt vesznek fel? "

Ne féltsd Te őket! Nem fognak észért jönni hozzánk.:)))

2012. nov. 27. 22:18
 16/27 anonim ***** válasza:

"Te meg bizonyítsd, hogy a palesztinok rakétákat lőnek Izraelre, és a zsidók nem a beltenyészetből adódó dekadenciájuk miatt támadnak a szomszédos népekre."

A vita szabályai szerint a bizonyítás azt terheli, aki az állítást hozza. Ez esetben téged. Amit csinálsz, az a bizonyítás illegitim áthárítása. Nem én hoztam ezt az állítást, nem én hoztam a számokat, és nem én hoztam az exponenciális fv-t.

Ezen kívül szó sem esett palesztináról, főleg nem bombázásokról.

De ha elmagyarázod nekem, mi köze a palesztin bombázásoknak Németo. bevándorlókkal történő elárasztódásához, akkor én azt megköszönöm neked.

2012. nov. 27. 22:33
 17/27 anonim ***** válasza:
Kedves 16-os. Bocsánat, hogy beleszólok de nem vagy fer, ugyanis tudatosan próbálod megkérdőjelezni ezáltal hiteltelenné tenni a "vitapartnered" ezzel a "bizonyítsd be" szöveggel miközben nagyon is tisztában vagy vele, hogy ilyen statisztikákat HIVATALOSAN NEM KÉSZÍTHETNEK. Mégis mindenki tudja, hogy így van. Olyan mint a Magyar börtönökben az elitéltek kétharmada cigány származású még sincs hivatalos statisztika róla mert nem lehet, miközben elég szétnézni és minden világos. Ha be tudod bízonyítani az ellenkezőjét nem szóltam, ha nem akkor ne várd el mástól és ne bújj a "vita szabályok" álcája mögé, mert ez nagyon hiteltelenné és komolytalanná tesz.
2012. nov. 28. 13:07
 18/27 anonim ***** válasza:
Vannak hivatalos statisztikák egyébként, ha túl sok időd vannak, akkor utánanézhetsz nekem van fontosabb dolgom is. De nem fogsz csalódni az állításaimban. Egyébként ha nem így lenne, akkor nehezen lennének olyan osztályok, ahol alig vannak már német gyerekek.
2012. nov. 28. 15:35
 19/27 anonim ***** válasza:

"Kedves 16-os. Bocsánat, hogy beleszólok de nem vagy fer, ugyanis tudatosan próbálod megkérdőjelezni ezáltal hiteltelenné tenni a "vitapartnered" ezzel a "bizonyítsd be" szöveggel miközben nagyon is tisztában vagy vele, hogy ilyen statisztikákat HIVATALOSAN NEM KÉSZÍTHETNEK."

Ha nincs ilyen statisztika, akkor honnan tudja az illető, hogy igazat mondott? Kint él Németországban? És ha ott is él, akkor is csak egy szeletét látja a társadalomnak, azt a szeletét amelyben ő él. És ez nem a teljes társadalom. Állítást csak úgy lehet tenni, ha bizonyítom is. Én pl. pont nem az illető állítását tapasztalom, akkor most kinek van igaza? Neki, nekem, egyikünknek se? Számokkal nem lehet úgy dobálózni, hogy nem tudjuk a valóságtartalmát. Lehet azt mondani, hogy így vagy úgy tapasztalom, de fenntartom a tévedés lehetőségét. Pont. Statisztikák nélkül ennél többet nem lehet tenni.

"Mégis mindenki tudja, hogy így van." Ismétlem: honnan?

"Olyan mint a Magyar börtönökben az elitéltek kétharmada cigány származású még sincs hivatalos statisztika róla mert nem lehet, miközben elég szétnézni és minden világos."

Voltál is börtön közelében, vagy megint csak úgy állítasz?

" Ha be tudod bízonyítani az ellenkezőjét nem szóltam, ha nem akkor ne várd el mástól és ne bújj a "vita szabályok" álcája mögé, mert ez nagyon hiteltelenné és komolytalanná tesz."

Én nem állítottam az ellenkezőjét, bizonyítani nem nekem kell. Megint ugyanazt a szabályt rúgod fel. Ha állítasz valamit azt vagy bizonyítsd, vagy fogadd el, ha nem hiszik el. A két szép szemedért pedig nem fogja senki elhinni. És ha te nem bizonyítasz, az nem tudom miért tenne engem hiteltelenné.

Ja és van statisztika, úgy hívják, hogy népszámlálás. Volt ilyen rublika, hogy "nemzetisge".

2012. nov. 28. 16:30
 20/27 anonim ***** válasza:

"Ja és van statisztika, úgy hívják, hogy népszámlálás. Volt ilyen rublika, hogy "nemzetisge"."

Ahova mindenki azt ír amit akar, mert senkinek nincs joga megkérdőjelezni.

2012. nov. 28. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!