Miért zavarja a jobbikosakat a külföldi földvásárlók?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 11:58
11/23 anonim válasza:
A föld már csak a 22. a sorban.Ugyanezt csinálták a gyümölcsössel a sertés a szarvasmarha ágazattal.Tönkre tették, majd lás csodát hipp-hopp mindennek felment az ára. Érdekes, nem?
12/23 anonim válasza:
Sajnos a parlamentben nagyon úgy néz ki hogy csak a Jobbikot zavarja. A civileket között meg minden normális embert zavar. És hogy miért? Mert Ha nincs földed akkor nincs termésed, ha nincs termésed földönfutóvá válsz!
13/23 A kérdező kommentje:
Figyeljetek!
Majd a külföldiek adnak munkát, meg a másik aki falusi az inkább költözzön városba.
2012. nov. 19. 15:47
14/23 anonim válasza:
Falusi költözzön városba akkor kinek ad a külföldi munkát? olyan egyszerű vagy ember, ezért csak egyszerűen érvelek ...
15/23 anonim válasza:
Ritka nagy "földművelő" vagy tisztelt kérdező! Mondhatnám másképpen is csak az nem tűr nyomdafestéket.
16/23 anonim válasza:
Mert monetáris-kommunisták (nem elv-kommunista!) és állami komtrollt akarnak mindenbe.
17/23 anonim válasza:
Magyar ember műveli a földet akkor már az állami kontrollnak számít? Ezt akartad írni, vagy nem működött a fordító gép?
18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!
Csak még most tanulom a magyar nyelvet.
2012. nov. 28. 15:50
19/23 anonim válasza:
#16os vagyok:
Morvai Krisztina azt mondta, hogy minden földvásárlásnál egy központi állami szervhez kell mennie a kérelemnek, ami ellenorzi, hogy magyar e a vásárló vagy nem. Szerinted ez mi, ha nem állami kontrol?
20/23 anonim válasza:
Én másképp fogalmaznék. Téged miért nem zavar a külföldi földvásárló? Egyébként ha megveszel egy m2 földet, akkor az a víz és minden más ami alatta vagy rajta van, akkor az is az övé. Pl engem ezért zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!