Ki mit tud Kocsis Istvánról, a BKV jelenlegi vezérigazgatójáról?
- Bármit tudtok róla, érdekel.
- A véleményetek is érdekel.
A paksi atomerőmű vezérigazgatója volt. Utána az MVM-é!
Utána a BKV-é! Mindenhol megbukott. Én azt hiszem, aki mindenhez ért, az semmihez sem ért!
Szegény Kocsis:(((
Találnak neki valami kevésbé látványos, de jól fizető csicska állást!
A paksi atomerőműnél azt mondta, nem tehet az üzemzavarról, nem ő írta alá a szerződéseket, megbízott a beosztottakban.
A BKV-nál azt mondta, nem tudott a végkielégítésekről. Akkor miért ül ott??? Nevetséges.
Bár milliárdos, de neki KELL egy fontos poszt. Anélkül semminek érzi magát.
Ja és aki vezérigazgatóként képes nyilvános helyen, bálban részegen fetrengeni a táncparketten, az bármire képes...
Amíg ő regnált az vizsgálni kell és példás ítélete hozni .
Aki előtte azt szintén és hasonlóan.
És aki majd jön az már tudni fogja hogy mire számítson !
Ennyire egyszerű!!!
Hát, legalább tud élni.:) Tőlem aztán meztelenül rohangálhat a Váci utcán, csak a cégügyei legyenek rendben.
Az utolsó válaszolóval maximálisan egyetértek, azzal a kitétellel, hogy az állami cégek vezetését a felügyelő bizottságok ellenőrzik, azokban pedig politikusok ülnek. Érdekes módon ez a végkielégítés-botrány is a sajtónál pattant ki.
Állítólag jól képzett ember, nagyon jó pályázatokat készít, de nem teljesen tiszta ő sem.
Igazából arra voltam kíváncsi, hogy mennyire vannak jelen a köztudatban az állami cégek vezetői, és mi róluk az emberek benyomása. Szerintem reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!