Mi a véleményetek Vágó Istvánról? Ő most akkor tényleg MSZP-s?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 21:30
1/11 anonim válasza:
Vágó István tudtommal inkább SZDSZ-es. Egyébként egy rendkívül művelt, sok nyelven beszélő ember, és nem utolsó sorban kellemes, szórakoztató személyiség.
2/11 anonim válasza:
"A Média Hungary konferencia első napjának záróakkordján történt, hogy a fogadáson - amit régen ismerkedési estnek, rosszabb esetben klubdélutánnak neveztek - egy pohár jóféle villányi bor fölött Tóta W. Árpáddal vitatkoztunk a honi sajtó siralmas állapotjának okairól. Egyszerre Vágó István lépett az asztalhoz, s az Index publicistája annak rendje-módja szerint bemutatott egymásnak bennünket. Amikor elhangzott a Heti Válasz, a Legyen ön is milliomos! sztárja morcossá vált, és kifejtette, hogy erősen megbánta a kettőnk közti kézfogást, mert hogy olyan lapnál dolgozom, amely leközölte a nincs hova hátrálós Fábry interjút. Eztán még kínosabbra fordult a helyzet, mert Vágó István szavait kizárólag Tóta W. Árpádhoz intézve Fábry Sándor és az ellenzéki sajtó általános szapulásába kezdett, miközben jobb tenyerét folyamatosan a nadrágjába törölgette, végül utálkozva kijelentette - továbbra is úgy téve, mint ha csak az indexes kolléga ülne az asztalnál -, hogy legközelebb jobban megnézi, kivel fog kezet, mert roppant kellemetlen számára ez az egész."
3/11 anonim válasza:
Most, hogy nincs SZDSZ, azért pártolhatott az MSZP-hez, bár az LMP jobban feküdne neki! Az egyik legrosszabb zsidó közéleti szereplő, bár nagy a konkurencia.
4/11 anonim válasza:
Rendkívül intelligens ember! Példaként hoznám a mai fiatalság elé! Hogy egy firkász mit ír róla, azt szerintem ő sem tudja befolyásolni. Én felnézek rá. A politikai nézetei pedig kizárólag rá tartoznak. Nem kell neki senki seg.gét nyalnia, se fideszét, se jobbikét, se szdsz-ét. Kinőtt ő már ezekből.
szerintem...
5/11 anonim válasza:
Vágó intelligens? Ezt olvastátok: [link]
Én ezért ábrándultam ki belőle.
Ráadásul kommentált vmi idióta műsort a DQ tévén, ahol mindenfélét mondott a vallásos emberekről.
Ennyit róla.
6/11 anonim válasza:
Enge az haborít fel többek között,hogy Vagó az egyik bank szószólójakent próbalja a hitelvetelre búzdítani a jónepep,hogy megjobban eladósódjon.Vagó a penzert mindenre kepes!
9/11 anonim válasza:
Vágó katolikus,és nem zsidó! Csak ma divat mindenkit zsidónak tartani!
10/11 anonim válasza:
"Vágó katolikus,és nem zsidó! Csak ma divat mindenkit zsidónak tartani!
"
ja persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!