Mi a véleményed Karsai László történész ezen kijelentéséről?
14:40-nél kezdődik (visszafelé számlál a videó)
"A világon a legnépszerűbb történeti téma a holokauszt. Olyan országokban is, ahol semmi, de semmi nem történt a holokauszt szempontjából. Az Egyesült Államokban, ahol hát tényleg nem volt holokauszt - bár volt szerepük az Egyesült Államoknak és hatóságainak, kormányainak a holokauszttal kapcsolatban - a második legnépszerűbb téma a polgárháború."
Saját múltjuk is csak a második helyre szorul.
Sokszor megkaptam itt már több kommentelőtől, hogy a holokauszt nincs is felülreprezentálva igazából, egyenlő súlyban beszélnek róla például a kommunizmus bűneivel, és hogy "csak én botlok bele" folyton, mert "tudatosan keresem", és különben is, kocsmatöltelék antiszemita vagyok.
Kérdezem: egy balliberális szemléletű történész szájából sem elfogadható ez, mint tény?
Üdvözletem !!
Szerintem Karsai László annak a buisnessnek a kiváló szekértolója, amit ma egyszerűen holokauszt-iparnak nevezünk ! Karsai ugyanazt csinálja mint azok a milliárdos zsidók akik a halálba küldték a saját "véreiket" ! Ez kérem azoknak az emlékeinek a meggyalázása akiket deportáltak és megöltek ! Ebből húznak ma gazdasági és politikai hasznot a zsidó vezetők !
Kérem, az tény, hogy a zsidóknak nagy gazdasági befolyásuk volt mindig is, és ezért örvendtek általános közutálatnak. De !! Nem kollektíve az egész zsidóság, mert ugyanis a Kohn néninek a sarki zöldségesből mi köze volt a Wall street összeomlásához ? Semmi! De Rotschildnak igen !
Kérem, ez a téma nagyon fel van fújva, és szinte kötelező dogma már a nem zsidóknak is ! Nem szabadna ebből ilyen haszonszerzést csinálni.
Az meg a világ legnagyobb pofátlansága hogy a holokauszt szót kisajátították maguknak, az indiánokat nem irtották ki ? vagy a 20 millió ukrán ? vagy a mai palesztinok ??
Gondolkozzanak el inkább, és ne húzzanak hasznot a felmenőik halálából !
"tt már több kommentelőtől, hogy a holokauszt nincs is felülreprezentálva igazából, egyenlő súlyban beszélnek róla például a kommunizmus bűneivel, és hogy "csak én botlok bele" folyton, mert "tudatosan keresem",2
Nem, nem ezt mondták neked, de azért hazudjuk csak ezt, mert ezt mennyivel jobban lehet cáfolni - régi technika, hazudjunk a másik szájába olyat, amit nem mondott, aztán azt mennyivel jobban lehet cáfolni.
Tőled meg aztán végképp nem az első ilyen eset.
Azt próbálták már neked elmagyarázni többször, csak te ezt szándékosan nem vagy hajlandó tudomásul venni, hogy annak, hogy a holokauszt ennyire élő téma még ma is, a leges legnagyobb oka a pont hozzád hasonló hülyegyerekek, aki egyfolytában felhozzák, hogy miért is kell róla beszélni, miért van mindig szem előtt, illetve nem is úgy volt, stb.
Ez számtalanszor le lett tisztázva, számtalanszor átvettük -teljesen türelmes, kulturált hangnemben -, te meg tudatosan nem vagy hajlandó tudomást venni erről.
Sőt, most már odáig merészkedtél, hogy egyenesen úgy tagadod, hogy megmásítod, lehazudod, amit mások magyaráztak neked, mást adsz a szájukba, hogy azt jobban tudd cáfolni - ennél nagyon sunyi gerinctelenség pedig kevés van.
Pedig eddig tényleg türelmesen beszélgettünk veled többen is, nem személyeskedve, igyekezve elmagyarázni, ahogyan egy feltehetően értelmes embernek lehet - ez a feltevés megdőlt. Innentől kezdve ennek a türelemnek vége, mert nincs értelme ilyen hazudós kis mócsingokat türelmesen pátyolgatni, nevezzük végre nevén a dolgot:
te egy hazudós kis mócsing vagy, aki aberrált módon fixált ezen a zsidó témán, és sunyi álságos módon hazudozik meg csúsztat össze-vissza, hogy ezt a fixációját kiélje.
Megvolt bőven a türelmi időszak, most már ezt is ki kellett mondani.
---------------
"A felelősöket nem kutatja senki 70 év múltán is nácivadász csoportokkal, milliárdos kártérítések özöne nem folyik a mai napig is az ukrán nemzethez,"
Erről is már volt szó már többször korábban, ami megint szándékosan nem vagy hajlandó figyelembe venni.
Senki sem gátol meg, hogy te meg a nácivadászok mintájára a kommunista bűnöket és bűnösöket kutasd - de téged nem ez érdekel, ahhoz valódi elhivatottság kéne, olyan szinten téged meg nem érdekel a dolog. Csak olyan szinten hogy bármi kapcsán zsidózni lehessen, hogy a beteges aberrációdat kiélhesd. Hogy ezek a szemét zsidók mit merészelik felemelni a seggüket, és kőkemény munkával utánajárni olyannak, ami őket foglalkoztatja.
A kártérítés kapcsán meg ismét nem a zsidókkal kéne foglalkozni, de ez i volt már, hanem az ruszkikkal, hogy ők miért nem ismerték el és vállalták a felelősséget a rémtetteikért - tök jó lenne, ha a ruszkiknál is megjelenne egy ilyen valóban elvárható követelés, egy ezt követelő mozgalom.
De te nem, ugyan, véletlenül sem a ruszkikkal foglalkozol, hogy miért nem néznek már végre szembe a rémtetteikkel, hanem valami egészen aberrált logika(?) mentén ebben is a zsidókat találod meg.
"Sokszor megkaptam itt már több kommentelőtől, hogy a holokauszt nincs is felülreprezentálva igazából, egyenlő súlyban beszélnek róla például a kommunizmus bűneivel, és hogy "csak én botlok bele" folyton, mert "tudatosan keresem", és különben is, kocsmatöltelék antiszemita vagyok. "
Kedves Pro Patria!
Neked 99%-ban nem ezt írják a holokauszt kapcsán hanem hogy ha a szélsőjobbosok, holokauszttagadók vagy az olyanok mint te akiket "kiakaszt" hogy sokan beszélnek a holokausztról, nem hozná fel a témát állandóan akkor hirtelen tizedére esne a holokauszt témák száma!
Magyarán pont azok írják a holokausztos cikkek, vélemények, kérdések 80-90%-át akiknek elege van hogy annyit beszélnek róla!!
A maradék meg pár megemlékezés vagy 1-1 szélsőjobbos "vérvád", netán pár náci "indul a vonat zsidók" bekiabálása valami nyilvános rendezvényen, vagy más felemlegetése miatt van csak...
Mivel az előző kolléga elég hosszan kifejtette ,hogy miben tévedsz, illetve miben ferdítesz szándékosan, ezért csak egyetlen dolgot jegyeznék meg:
"A világon a legnépszerűbb történeti téma a holokauszt. Olyan országokban is, ahol semmi, de semmi nem történt a holokauszt szempontjából. Az Egyesült Államokban, ahol hát tényleg nem volt holokauszt - bár volt szerepük az Egyesült Államoknak és hatóságainak, kormányainak a holokauszttal kapcsolatban - a második legnépszerűbb téma a polgárháború."
Viszont Karsai nem választotta külön a magadfélék sárdoblását, illetve az erre érkező viszonválaszokat és az általad odavizionált cionista propagandát.
De sebaj, már majdnem sikerült...
"Itt már több kommentelőtől, hogy a holokauszt nincs is felülreprezentálva igazából, egyenlő súlyban beszélnek róla például a kommunizmus bűneivel, és hogy "csak én botlok bele" folyton, mert "tudatosan keresem"
-> Nem, nem ezt mondták neked, de azért hazudjuk csak ezt, mert ezt mennyivel jobban lehet cáfolni - régi technika, hazudjunk a másik szájába olyat, amit nem mondott, aztán azt mennyivel jobban lehet cáfolni.
Tőled meg aztán végképp nem az első ilyen eset."
Van képed hazugnak nevezni?:) Milyen jó, hogy az ilyen emberek magukat járatják le... Lássuk csak ki hazudik valójában, te patkány:
"Én valahogy, aki nem törődik vele csodálatos mód nem találkozom holopropagandával ,ellentétben veled aki folyamatosan ezeket keresi (és talál is) hogy utána a mocskosul felülprezentált holokausztról cseverésszen itt."
06-30 13:25
"Azt próbálták már neked elmagyarázni többször, csak te ezt szándékosan nem vagy hajlandó tudomásul venni, hogy annak, hogy a holokauszt ennyire élő téma még ma is, a leges legnagyobb oka a pont hozzád hasonló hülyegyerekek, aki egyfolytában felhozzák"
- Igen. Nyilván miattam a legolvasottabb téma, a legnépszerűbb dokumentumfilm-alapanyag, a legkutatottabb történészi terület a holokauszt az USA-ban, még a saját polgárháborújukat is megelőzendő. Miattam vetítenek napi 2-3 dokumentumfilmet is az ismeretterjesztő csatornákon. Egyszerűen szánalmas, ahogy mentegetőzöl, és próbálod igazolni az igazolhatatlant...
"Senki sem gátol meg, hogy te meg a nácivadászok mintájára a kommunista bűnöket és bűnösöket kutasd"
- Én, mint egyszerű halandó, vagyon és kapcsolatok, hozzáférhető levéltári adatok nélkül. A zsidók sem maguk kutatgatják fel egyesével egykori őreiket. Miért nem alakul antimagyarizmus-ellenes szervezet Washingtonban, és ír tiltakozólevelet a magyarok esetében valóban létező verések és intolerancia kapcsán? Azt áruld el nekem!
"A kártérítés kapcsán meg ismét nem a zsidókkal kéne foglalkozni, de ez i volt már, hanem az ruszkikkal, hogy ők miért nem ismerték el és vállalták a felelősséget a rémtetteikért - tök jó lenne, ha a ruszkiknál is megjelenne egy ilyen valóban elvárható követelés, egy ezt követelő mozgalom. "
- Igen, és az amerikaiak a japán koncentrációs táborok miatt? Vagy Anglia a saját gyarmati táborai miatt? Vagy a japánok, kínaiak? Ilyen egysíkú gondolkodást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!