Milyen Orbán diktatúráról beszélnek sokan?
Ne értsetek félre,senki oldalán nem állok,de ez mitől alakult ki? Rosszabbul élünk,persze,hát válság van,mindenhol rosszabbul élnek,nem csak itt.
Meg ez a sajtószabadság.Én ebből sem vettem észre semmit,nem befolyásolták az életemet ezek a törvények.
Hozzatok fel nyugodtan példákat,szeretném megérteni!
Szerintem is túllihegik a dolgot, pedig nem vagyok fidesz szavazó, és akkor még finoman fogalmaztam.
Ha diktatúra lenne, akkor ki se nyithatnád a pofád, hogy diktatúráról beszélj, és nem befolyásolva lenne az állami média, hanem csak az lenne, vagy a többi is cenzúrázott lenne. De nincs így.
aki meg az m1ről tájékozódik annak gratulálok (5%-os a nézettségi arány egyébként)
Azért mondják, mert a Fidesznek 2/3-os többsége van a parlamentben, így olyan törvényt hozhatnak, amit csak akarnak (csak az EU bírálhatja felül őket). Például új alaptörvényt hoztak létre.
Ilyen a politika, ha a mostani ellenzéknek lesz 2/3-a, akkor a Fidesz fog diktatúrával riogatni.
Fidesz NEM reformált meg semmit, csak megszorított. Amit megreformált (oktatás) az sokkal rosszabbá tette, mint amilyen volt.
Diktatúra, sajtószabadság? Ahogy Bródy János mondta: Mindent lehet, amit szabad! Neki ezen a téren bőven van tapasztalata még a szoci időkből.
Azok beszélnek itt diktatúráról, akik mindenáron OV-t akarják megdönteni. Szerintem jó, hogy ők vannak hatalmon, és jó az is, amit tesznek. Legalábbis nincs jobb náluk. Azt nekem senki ne mondja, hogy az MSZP-t kéne visszahozni, vagy a Bajnait. Örülök, hogy kikoptak végre a Parlamentből.
Nincs az országban semmiféle diktatúra. A sajtót se korlátozza semmi és senki. Az ATV-n október 23-án ömlött a szocik dicsérete. A Hír TV-n meg a Fideszé. Mindenki elmondhatja a magáét.
A pislogós, libasz.ros Bajnait, meg felejtsük már végre el könyörgöm!!!!!
Azzal kezdeném, hogy szinte csak marhaságot csinált szerintem eddig a kétharmad (1-2 kivétellel)
DE: diktatúra nincs, nem is hasonlít arra a helyzet. Ez egy jól hangzó szólam csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!