Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják sokan azt, hogy...

Miért mondják sokan azt, hogy a külföldiek azt sem tudják, hol van Magyarország?

Figyelt kérdés

Ha megnézitek,az angol Yahoo! Answers-ben rengeteg kérdés van Magyarországról és válaszolnak is rájuk!

Ráadásul vannak fent a Youtube-on olyan videók,ahol a külföldiek magyarul tanulhatnak és magyarul kommenteltek a külföldiek alá.(Olvastam egy egész érdekes magyar szöveget,de megértettem,mit akar mondani:) )

2012. okt. 21. 21:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Az USA népességének jó része nem nagyon ismeri Európát, így hazánkat sem...
2012. okt. 21. 21:30
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
A yahoo answers-ön én is gyakran írogatok... Amúgy meg ez egy sztereotípia, hogy az amerikaik hülyék.
2012. okt. 21. 21:37
 3/18 anonim válasza:
91%
Nekem pár napja írt a Facebookon Kamerunból egy fekete, egyetemista fiú, hogy hol van Magyarország? Megírtam neki, fővárossal, szomszéd országokkal együtt.
2012. okt. 21. 21:48
 4/18 anonim ***** válasza:
2012. okt. 21. 21:57
 5/18 anonim ***** válasza:
2012. okt. 21. 22:01
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Román tv-ben láttam egy műsort anno. A kilencvenes évek végén a Londonban kolduló cigányokról(mert már akkor is ott voltak) mondták azt a többnyire fiatal járókelők,hogy ezek a romák a románok és Romániában élnek .Romániának a fővárosa Budapest ,de az is lehet ,hogy Bukarest.Míg végre 20.nak jött egy aki szerette a focit és pontosan tudott majdnem mindent.

Hol volt még akkor az uniós tagság. Na meg internet!

Bevallom én is sokáig összekevertem a 3 kicsi balti államot és fővárosaikat. Kb úgy lehetnek ők is velünk .

A nyugati oktatás nem annyira a lexikális tudásra hajt mint a kombinációs készség az intelligencia fejlesztésére.

Ha egy tanuló itt helytáll rendesen az iskolában ,akkor az Usá-ban ,vagy szinte bárhol nyugaton kitűnő eredményekre képes ,amennyiben megvan a kellő nyelvismerete is hozzá.

2012. okt. 21. 22:02
 7/18 anonim ***** válasza:

Nekem is rögtön az előbb linkelt videók jutottak eszembe.

A földrajz átlagban nem az erősségük.

2012. okt. 21. 22:09
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem kitaláció hogy a tengerentúlon nem ismerik a kis országunkat, ez bizony így van

Mikor World of Warcraft-oztam akkor sok külföldi nem tudta hol van magyarország

2012. okt. 21. 22:20
 9/18 anonim ***** válasza:
13%
Miért kellene tudnia egy külföldinek, hogy hol van ez a jelentéktelen ország?
2012. okt. 21. 22:51
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Aki magyarsága miatt felháborodna azon, hogy egy amerikai járókelő szerint Bukarest a fővárosunk, az előbb gondolkodjon el, hogy hol van pl. Mali, Burkina Faso, Kamerun, Jemen, Sri Lanka, Guinea, Szíria, Mianmar, ... csak földrészre pontosan. Szándékosan Magyarországnál nagyobb lélekszámú országokat soroltam fel.
2012. okt. 21. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!