Miért mondják sokan azt, hogy a külföldiek azt sem tudják, hol van Magyarország?
Ha megnézitek,az angol Yahoo! Answers-ben rengeteg kérdés van Magyarországról és válaszolnak is rájuk!
Ráadásul vannak fent a Youtube-on olyan videók,ahol a külföldiek magyarul tanulhatnak és magyarul kommenteltek a külföldiek alá.(Olvastam egy egész érdekes magyar szöveget,de megértettem,mit akar mondani:) )
Csak tudod az a különbség kedves utolsó, hogy az általad felsorolt országok kivétül nélkül harmadik világbeli szarfészkek, míg Magyarország egy 1000 éves európai ország, ami kevesebb mint 100 éve még a bolygó egyik nagyhatalma volt.
Miközben Malin éppen lemásztak a fáról a fekák, vagy Sri Lankában a kutyaevést találták ki az éhinség ellen, itt éppen a Millenniumi Földalatti Vasút épült, a kontinens első földalatti vasútja.
"Mali, Burkina Faso, Kamerun, Jemen, Sri Lanka, Guinea, Szíria, Mianmar,"
Mindent ismerem és szerintem ,nem kell nagy műveltségű ember legyen valaki ,hogy ismerje őket.Szerintem a magyarok több mint fele képben van velük.
Régebben követtem az Afrika kupát.Ha máshonnan nem is de onnan ismerni lehet.
Szíriával tele van a Híradó is.
A kislányom 2.ban szórakozásból tanulta meg pár nap alatt az össze európai országot ,fővárosostól valami netes játékon.
Majd belinkelem.
10. azért van különbség Magyarország és az országok között amiket felsoroltál, Magyarországnak nagy történelmi múltja van, fontos szerepet játszott Európa történelmében, az országok amiket meg felsoroltál, hát az egyikről találtam egy képet:
"kivétül nélkül harmadik világbeli szarfészkek, "
Miért, Magyarország micsoda?
Láttam a videót.Az a lány tényleg azt hitte,hogy Európa egy ország?És Franciaország nem független és Budapest a fővárosa?Atyaég...
És mi meg ezeket utánozzuk,őket tartjuk a példaképnek...Még egy magyar ötéves is tájékozottabb náluk.
"vagy egy egyszerű iq tesztet, hogy meg tudd mondani egy afrikai és egy európai ország közt a különbséget"
Az IQ milyen összefüggésben van a leírottakkal? Én nem vagyok szélsőjobbos, hogy 8 osztályom legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!