Mitől lett Bajnai ilyen "menő"?
Ezt írod! "nem a miniszterelnöknek kell,hogy szimpatikus legyen,hanem a PÁRTJA nézeteinek"
És mivan akkor ha a Miniszterelnöknek vannak kidolgozott tervei az Ország rendbetételére és a mögé felsorakozó pártok értenek egyet ezzekel a tervekkel?? Szerintem Bajnai esetében ez van, és bizony nem is rosz elképzelés. Én támogatom Bajnait maximálisan!
Ezt írod! "nem a miniszterelnöknek kell,hogy szimpatikus legyen,hanem a PÁRTJA nézeteinek"
És mivan akkor ha a Miniszterelnöknek vannak kidolgozott tervei az Ország rendbetételére és a mögé felsorakozó pártok értenek egyet ezzekel a tervekkel?? Szerintem Bajnai esetében ez van, és bizony nem is rosz elképzelés. Én támogatom Bajnait maximálisan!
Mit csinált v mit akar csinálni Bajnai? mert 1,5 év alatt nagyon jól tudjuk mit csinált! IMF hitelt is most nyögjük vissza... Bajnai nem csinált semmit, elvett oylan pénzeket amire eddig se volt fedezett ez nem teljesítmény éás nem eredmény ... 1 évvel a válság után a piaci hangulat javulása miatt javult az ország helyzete kemény 1% nőtt a gdp utsó 3 hónapban , de előtte -8% gdp hozott össze imf ...
Itt van Bajnai beszéde. Úgy 2:47 körül található meg. Lehet, hogy lassan tölti be, kis türelem! Miután meghallgatta valaki, utána ítélkezzen.
Én úgy gondolom Bajnaiban látják a nemzetközi szervezetük az esélyt, hogy visszaállítsa a 2010 előtti állapotokat. Ő az egyetlen reményük, hogy folytatódhat az a jól bejáratott mechanizmus, ami 2010 előtt volt. A vizsgát is jól letette, kritika nélkül végrehajtotta az IMF utasításait. Lényegileg kormányzása bábkormányzás volt. Úgy tudom, a politikai visszatérésre is Washingtonban készítették föl.
Úgy gondolom, Bajnai azoknak jó választás, akik azt gondolják, hogy úgysem lehet semmit tenni, legbölcsebb, ha követjük az EU, az IMF és a mindenféle nemzetközi szervezetek utasításait. Bajnai biztosan tökéletesen végre is fogja azokat hajtani. Menő pedig azért lett, mert a pénztőke kezében van a magyar sajtó zöme is, így elkezdték futtatni azt az embert, aki számukra a legmegfelelőbb vezető lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!