A náciság már nem divat a fiatalok körében, most szélsőbalos partizánkodni a menő?
Dísznácinak lenni még egy jó ideig menő lesz a fiatalok körében de eljöhet az idő amikor díszkomcsik rohangálnak majd minden iskolában...
A videón meg egy gyerek fenyegetése látható!
Bár láttunk már olyat akinek olyan magas volt a 8 osztály hogy nem is jutott át az akadályon... :)
Ismered azt a mondást, hogy az ács mindenhol szöget lát? Akiknek már a Kerecsensólyom is náci szimbólum, azok persze ezt gondolják. De nézzük csak végig, milyen kérdések vannak: "nem lenne jobb visszatérni a Kádár-rendszerbe?"; "szerintem a jövő egyértelműen a kommunizmusban van!" és hasonlók.
Van, aki hitbéli meggyőződésének bemutatására még a szovjet himnuszt is bemásolta a válaszokhoz.
Hát azért aki régóta kommentál ide az látja hogy arányában a szélsőjobbos kérdések vannak többségben!
De ha szerinted a mai Magyarországon hemzsegnek a kommunista ideológiájú fiatalok akik elnyomják a náci érzelműeket... hát szíved rajta.
Igen, itt vagyok már jóideje. Pont ezért látom, hogy a korábbi divathullám most kezd más formát ölteni. Ha gondolod, linkelhetek neked Kádáros, munkáspárt-2006-os, és egyéb ilyen kérdéseket. De nem csak én látom ezt, több kérdés is ki lett írva, amely erre a jelenségre hívja fel a figyelmet, hogy miért is lett hirtelen ez az új módi.
A "szélsőjobboldal" némely körökben elég tág értelmezési keret, ezért nem reprezentatív. Például sokaknak már Horthy, Wass, Bethlen, vagy Teleki is szélsőjobboldal.
Na véletlen elküldte.
Szal ennyiből meg pár kérdésből nem hinném, h így lenne.
Főleg, h a cigány utálat nem divatból jött be.
Hanem kiérdemelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!