Ki nyeri a következő választásokat? Reális, átgondolt válaszokat írjatok!
25 éven aluliaknak januártól 50%-al kevesebb a járulékkötelezettség ahogy a 55 éven felülieknek is. A tartósan munkanélkülieknek az első évben 100%-al kevesebb, a második és harmadik évben 50%-al.
JUST SAYIN'...
Ebben az országban ciki tájékozódni?!
Hát jelenleg a Fidesz és Jobbikon kivül nincs más alternatíva.
MSZP mivel 8 évig élen volt nemhiszem hogy még1x bárki rá szavazna.
11/12
Hülyeséget írsz. Valójában az van, és? Az szinte senkire nem vonatkozik. Miért? Mert 100.000ft-ig szól.
A lehető legtöbb munkahelyen a bruttó fizetés meghaladja a 100.000-et, csupán az adó miatt kapsz 70.000+-et kézhez.
Vagyis:
Hiába helyezkedsz el, egy Tesco-ban. Rád ez nem lesz érvényes. Akkor jársz jól, ha 95000 a max BRUTTÓ kereseted. Mert így még tán többet kapsz kézhez, mint 120.000 BRUTTÓ esetében.
"25 éven aluliaknak januártól 50%-al kevesebb a járulékkötelezettség ahogy a 55 éven felülieknek is. A tartósan munkanélkülieknek az első évben 100%-al kevesebb, a második és harmadik évben 50%-al.
JUST SAYIN'...
Ebben az országban ciki tájékozódni?!"
Akkor kezd te a tájékozódást, ugyanis ez csak azokra vonatkozik majd akik minimálbért keresnek. Kérdem én hány fiatal kezdő fizetése minimálbér? És hány 55 év feletti, aki annyi év alatt még 1000 forinttal nem keres többet mint a minimálbér? Én a friss diplomámmal 25 év alatt kitörölhetem a valagom ezzel a kedvezménnyel és gondolom nem én vagyok az egyetlen ebben az országban!
14-es igazad van, de olvasd el légyszi az előző hozzászolást!
100.000 huf-ig (pontosabban minimálbérig 92.000) vonatkozik. Bruttóban te is boltosként megkeresed a 120-at, csak 90-et kapsz kézhez.
De mivel a bruttód meghaladja a 92.000 ft-ot, így rád nem érvényes az adókedvezmény.
Nagyon ritka az olyan munka, ahol bruttó értékben kevesebbet keresnek mint a minimálbér! Csak úgye nálunk van egy horibilis adórendszer, ami miatt a sok fizetés is kevésnek tünik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!