Miért írják sokan hogy a Jobbik majd a következő választásokat nyeri meg?
bővebben:
most elért a jobbik 12%ot... (ez asszem olyan 800 ezer-1millió közti főt jelent) nahmármost, most hogy bekerültek a parlamentbe figyelhető lesz a jobbik, nyomon követhető a cselekvése, illetve annnak hiánya... két út áll előtte, folytatja ezt a höbörgö politikát a majd én rendet teszek dumát, akkor maradni fog ezen a 12%on mert több radikálisabb gondolkodásu embert nem tud meg fogni az országban (ha tudott vna megfogta volna öket eddig is) , viszont politizálhat rendesen, (amennyire ezt rendesen lehet csinálni xd) akkor viszont a mostani szimpatizánsokat vesztik el akik csak 3 téma miatt szavaztak a jobbikra (cigány, trianon, ősmagyarság)...tehát kb meg fog állni itt... arról nem is beszélve hogy sokan most is csalódtak már a jobbikban, hisz Vona Gábor már a kétharmadról is majdnem hogy szólt ( a fidesz veszélyezteti a jobbik kétharmadát nem a jobbik a fideszét), és ezekután 12% nem igazán sok, sokan csalódtak hogy nem ezt várták, és főleg miután látják hogy a jobbik se igazán tud mit tenni (föleg a fidesz 2/3a mellett) még kiábrándulnak belőle, talán véget ér lassacskán a gazdasági válság is, ami megin a radikális pártok kárára megy....
értelmes válaszok érdekelnek, az hogy liberalista,hazaáurló, stb vagyok az nem igazán.. nem vagyok egyik párt elkötelezettje sem.
"Vége a válságnak, vége a Jobbiknak"
egyébként nagyot mondással, a közgazdasági törvények meghamisításával és párthadsereggel nem lehet választást nyerni.
ehhez a választáshoz is úgy álltak hozzá, hogy 2/3-uk is lehet, de minimum választási győzelem. FKGP feeling.
másrészt Vona gárdista mellényben fog bemenni a parlamentbe, ez is egy vicc.
Ilyet fejlett országok nem szoktak csinálni, de ez Magyarország, hihetetlen...
Az kéne már a sanyargatott országunknak már csak hogy a jobbik nyerjen 4 év múlva, atya úr isten...
nem vagyok fideszes, független vagyok, és elolvastam a programjukat, azért rühellem a jobbikot annyira.
lehetne a nevük: Lehet Más a Közgazdaságtan.
Már nemcsak az elvakult Nagy Magyaroszág címeres emberek szavaznak a Jobbikra hanem sokan mások is, akik radikális változást akarnak. A jobbiknak van nyilvános programja szemben a fidesszel.
És most nagyon sokan szavaztak a fideszre ezek nem mindegyike hithű, fanatista fideszes és mivel nem tesz csodát a fidesz ezért lecsökken a fidesz népszerűsége.
És mivel az mszp eléggé tehetetlen, elitista párt jelenleg ezért egy egységes jobbiknak több esélye van.
Csak a Jobbik mer szembe menni a fidesszel. Természetes a többi párt gyengesége is szükséges a Jobbik előre töréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!