Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért írják sokan hogy a...

Bumbi02 kérdése:

Miért írják sokan hogy a Jobbik majd a következő választásokat nyeri meg?

Figyelt kérdés

bővebben:

most elért a jobbik 12%ot... (ez asszem olyan 800 ezer-1millió közti főt jelent) nahmármost, most hogy bekerültek a parlamentbe figyelhető lesz a jobbik, nyomon követhető a cselekvése, illetve annnak hiánya... két út áll előtte, folytatja ezt a höbörgö politikát a majd én rendet teszek dumát, akkor maradni fog ezen a 12%on mert több radikálisabb gondolkodásu embert nem tud meg fogni az országban (ha tudott vna megfogta volna öket eddig is) , viszont politizálhat rendesen, (amennyire ezt rendesen lehet csinálni xd) akkor viszont a mostani szimpatizánsokat vesztik el akik csak 3 téma miatt szavaztak a jobbikra (cigány, trianon, ősmagyarság)...tehát kb meg fog állni itt... arról nem is beszélve hogy sokan most is csalódtak már a jobbikban, hisz Vona Gábor már a kétharmadról is majdnem hogy szólt ( a fidesz veszélyezteti a jobbik kétharmadát nem a jobbik a fideszét), és ezekután 12% nem igazán sok, sokan csalódtak hogy nem ezt várták, és főleg miután látják hogy a jobbik se igazán tud mit tenni (föleg a fidesz 2/3a mellett) még kiábrándulnak belőle, talán véget ér lassacskán a gazdasági válság is, ami megin a radikális pártok kárára megy....

értelmes válaszok érdekelnek, az hogy liberalista,hazaáurló, stb vagyok az nem igazán.. nem vagyok egyik párt elkötelezettje sem.

2010. ápr. 26. 21:34
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
57%

14:44

nem 10 millió szavazóképes ember van az országban.jóval kevesebb.nem számoltad bele a szavazásképtelen fiatalokat pl. nem kötekedés csak megjegyzés :)

2010. máj. 2. 17:54
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert népbutítás folyik itt, de rendesen!Aki épp elmével rendelkezik, az láthatja, megtörtént a választás, az itt leírtakkal ellentétben nem ért el számottevő eredményt ez a párt, pedig itt folyt mellette a kampány kő kemény módon!De, mivel az akkor is írt vélemények hasznossága a csillagos eget verdeste, pedig nem az lett amit jósoltak, mert harmadik helyezéssel kellet beérniük, ebből következtetve nem más ez,csak vergődés a semmin!Mintha azt kérdezném lesz e karácsonykor világvége:)Tehát, ide figyeljetek,mert amit mi mondunk, az az irányadó, más mindenki birka,amit sokszor hangoztatnak is!Szerintük...Ne töröld ki, mert unom már újból írni!
2010. máj. 2. 19:51
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
Elolvastam.Nem azzal van bajom hogy kitörölted,hanem azzal,hogy a szabályzatban leírt álláspontok egyikét sem merítettem ki...Na ez a baj!A véleményemen pedig épp ezért ne csodálkozzál,legyetek semlegesek és aki káromkodik,szidalmaz töröljétek az oldalról,aki csak a véleményét meri kifejteni,azt tartsátok tiszteletben!!!Vagy nem szabad?
2010. máj. 2. 20:50
 34/34 anonim ***** válasza:

majd hozzák 4 év műlva a szippantós kocsit amire ráköltötték az összes pénzt amit 4 év alatt gyűjtenek és majd azaztá kiszippantanak a szarból:D

hiszi a piszi

2010. máj. 7. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!