Ki nyeri a következő választásokat? Reális, átgondolt válaszokat írjatok!
Figyelt kérdés
A reálist úgy értem, hogy most a pártszimpatizánsok is (minden oldalról) gondolják át hogy ki tudná megnyerni a kövi választásokat.2012. okt. 20. 19:31
1/16 Andizsuzsi válasza:
Ha Bajnai hiteles szakembereket tud maga mögé sorakoztatni, szerintem neki lesz esélye.
2/16 anonim válasza:
A Fidesz nyerné, mivel a többi párt nem tud összeszedni elég szimpatizánst.
3/16 anonim válasza:
A Fidesz. "Sajnos" az emberek nem olyan vakok általánosságban, mint itt gyakorikérdéseken.
Ha azt szeretnétek, hogy ismét szarba se vegyék a kisvállalkozásokat, a mezőgazdaságban, halászattal és erdőgazdálkodással foglalkozókat, GYES-eseket, pályakezdőket és nyugdíjba készülőket, nyugodtan szavazzatok Bajnaira, éhezőművészünkre, vagy hazaszerető gabira...
4/16 anonim válasza:
igen.. a fidesz nagyon gyujti a szavazatokat. roma tamogatasok is ezert szaporodtak meg...
7/16 nem dávid válasza:
Ahol sok a kisebbség ott jobbik fog nyerni , és az Mszp illetve Fidesz közt fog eldőlni de hogy ki nyeri passz. De szerintem elég volt a Fideszből az embereknek egy darabig.
9/16 anonim válasza:
Valószínűleg a Fidesz,de az is lehet,hogy a Jobbik,de a győztesnek nem lesz meg az abszolút többsége.
10/16 anonim válasza:
a hármasnak üzenném, hogy úgymond én is pályakezdő vagyok és lehet szidni az mszp-t, hogy milyen sz*r, nem volt munka stb, stb, stb... de azt ne felejtsük el, hogy amit a fidesz csinál az is egy rakás sz*r! a pályakezdőkkel kib*sztak, a nyugdíjasokkal kib*sztak, az egyszerű minimálbéres polgárokkal kib*sztak! mit mondasz a munkahelyteremtésre nagyfejű? ohh, KÖZMUNKA? hát menjen el az anyjába a 47000 forinttal az a köcsög amelyik ezt kitalálta, meg az többi is amelyik megszavazta! EZ NEM MUNKAHELY TEREMTÉS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!