Hogyan nevezzük azt a gondolkodó magyarokból álló szervezetet, amelynek tagja lennél? Magyar Értelmiségiek Szövetségének? Értelmes Magyarok Szövetségének?
de minek egyáltalán mszp, fidesz és stb-ről beszélni? miért kell ebbe is azonnal a politika ??
A lényeg ott lenne, hogy semleges, csaka józan észen alapuló "banda" lenne, akit politika nem tud befolyásolni. Ez annyira elképzelhetetlen?
A válasz megírásának időpontja: ma 09:46
Ilyen már van, az ilyeneket nevezzük szabadkőműveseknek.
Egyébként nagyonjó akérdésed, de tegyél csak fel egy bármilyen melegséggel kapcsolatos témát akár itt, és meglátod milyen "komoly érvelést" fogsz kapni ... a legkomolyabb, legértelmesebb az lesz, hogy "kcsg állatok" ... na mert volt mér ilyen.
Szóval valaki írta, elrontottad, ha innen akarsz tagokat, asszem ez igaz, sajnos úgy átlagban a magyar emberből csak úgy árad az intolerancia és az agresszió, aztán a gyökereivel csak úgy félig vagyok tisztában, de menj csak pár 100 km-t nyugatabbra, és máris mintha átlépnél egy bűvös intelligencia-határt képzeletben. Hogy máshol miért képesek valóban intelligensen, higgadtan, értelmesen, érvekkel beszélni kérdésekről és nem pedig egymást cseszegetni, na ezt találd ki aztán mondd meg nekem is, mert én nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!