Most komolyan, hogy lehet még bárki is Fideszes?
A fidesz eredményei 2 év alatt:
A létminimum alatt élvők száma nőtt, az infláció mértéke nőtt, az államadósság nőt (annak ellenére hogy az államadósság csökkentését használják ürügynek az újabb adok bevezetésére) az átlagkereset és a GDP változás csökkent. Csak a munkanélküliséggel sikerült egy minimális pozitív eredményt elérni, azt is csak a negyvenezret kereső közmunkások miatt. Szóval, kedves fideszesek: Miért nem veszitek észre hogy a pártotok még jobban leszerepelt, mint az mszp annak idején?
A szavazóképes korú emberek kb 15%-a támogatja a jelenlegi kormánypártot.
A biztos pártválasztóknak a 38%-a.
Szerintem évtizedek múlva is lesznek olyanok, akik azt mondják majd függetlenül az életszínvonaltól és a gazdasági helyzettől, hogy ejj ha az a jó orbán viktor úr maradt vóna bejó dógunk lenne. Na ő volt az igazi államférfijú.
A kérdésre a válasz pedig igen, van aki ezek után még mindig a fideszre szavaz és őket támogatja teljes mellszélességgel, azoknak meg te úgyis egy ballibsi komcsi hazaáruló leszel aki ráadásul még le is tagadja. :D Teljesen hülye embereket nem lehet észérvekkel meggyőzni.
Eddig se volt munka, ezután se lesz azért a pár tizeden meg felesleges vitatkozni, mert azt még a demográfiai változások is befolyásolhatják adott esetben ... munka nélküli segély v közmunka ? otthon üljek kapjak annyi pénzt amiből nem lehet megélni v. megdolgozzak azért a pénzért... erről szól a vita ha jól tudom ...
Sztem nincs különbség a probléma gyökere meg ennél súlyosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!