Visszaüthet a fideszes választási törvény?
A múlt héten a dunaföldvári polgármester-választáson, most egy soproni önkormányzati választáson győzött az MSZP-és jelölt. A FIDESZ -nyilván saját magára gondolva- aránytalanabbá és egyfordulóssá tette a választási rendszert abban bízva, hogy ha el is olvad a nagy többsége, azért ők maradnak a legnagyobb párt. Ebben a rendszerben hogy kis szavazatfölénnyel óriási mandátumfölényt lehet szerezni egy országos választáson. Ha pedig az MSZP csak egy kicsivel is a FIDESZ fölé kerül, ami egyre esélyesebbnek látszik, akkor egy jobboldali többség (FIDESZ, Jobbik) mellett is ők győznek, akár kétharmaddal is.
Erre utal a mostani soproni eredmény.
Emlékezzetek az MDF-re. Ott is visszaütött a flegma, a népet hülyének néző politika. Már sehol nincsenek.
Szerintem így lesz ez most is bármivel trükköznek.
Ha a szavazóknak annyi eszük van, hogy 1945 óta olysokszor
akarják hatalomban látni az mszp-t és elődjeit, akkor
ne csodálkozzanak és panaszkodjanak ha csorók.
Én a Fidesz-re szavaztam, de ha nép az mszp-t akarja
nem fogok sírni.Visszaüthet! És? Nem a Fidesz fog szívni
hanem az emberek.Viszont nekem hányingerem lesz ha ezekután nyafognak.Visszaüthet?Nem olyan fontos kérdés ez.
Nem ezen múlik! Sokminden visszaüthet, ezen agyalni felesleges.
Választási regisztráció, aztán meg jön a választási regisztrációs díj.Komolyan csodálkozom, hogy azt még nem találták ki (bár lehet, hogy holnap bejelentik.A fidesz már csak ilyen, minden napra meglepetés).
Mszp nyerne a fidesz helyett?Na, hát az is elképzelhető.A sok hülye birka képes lenne visszatapsolni, pedig hogy fel voltak akkor is sokan háborodva.Nem a szarokat kellene visszatapsolni, akik egyszer már bizonyították az alkalmatlanságukat.Bár a parlamentben szerintem egy kormányképes, normális banda sincs.De amelyik tuti szar, annak végleg menni kell!
Hát igen, az értelmes magyar logika:
Hú nem jó ez az MSZP akkó szavazzunk a Fideszre.
Húú nem jó ez a Fidesz, akkó szavazzunk az MSZP-re.
Hú... STBSTBSTB
Miért lettünk ilyen hü.lye egy nép??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!