Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegek! Mit csinálnátok, ha...

Melegek! Mit csinálnátok, ha életbe lépne a Jobbikos homoszexuális "népszerűsítését" tiltó törvény?

Figyelt kérdés

Behúznátok fületeket, farkatokat és elfogadnátok, vagy harcolnátok?

Tényleg melegek véleményére lennék kíváncsi.

2012. okt. 3. 11:59
1 2 3
 1/28 Tom Benko ***** válasza:
93%

Ugyan nem vagyok homoszexuális, de speciel rettegnék egy ilyen törvénytől. Igazi struccpolitika lenne. Meg kell adni mindenkinek a lehetőséget, hogy megismerhesse, ami érdekli, és véleményt alkothasson. Egyébként pedig mi alapján döntenék el, hogy mi a "népszerűsítés"? Egy wp-bejegyzés az? Vagy egy pszichológiai elemzés? Vagy ha én homoszexuális vagyok, és ezt elmondom valaki másnak?

Demagóg igyekezet ez sajnos, pedig a Jobbiktól jobbat vártam... :(

2012. okt. 3. 12:10
 2/28 anonim ***** válasza:
40%

Lenne ráció egy ilyen törvényben, de nem így, nem itt (Európában), és nem most (diktatórikus igazságszolg.)

Valóban jobban örülnék én is, ha a gyerekem heteró mintákat látna maga körül, és nem azzal jönne haza a suliból vagy oviból, hogy ő meleg lesz, mert azt hallotta, hogy az milyen jó és csupa boldogság. Nem betegség, nem üldözendő, nem lenézendő, de azt se mondja senki, hogy normális és követendő.

De a törvény ettől függetlenül egy vicc lenne, ezt így nem lehet.

2012. okt. 3. 12:26
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a melegfelvonulásokat nagyon unó lakosságnak akarnak kedvezni. (Ld: választások.) A kérdés az, egy esetleges illegális felvonuláskor mi történne? Szerintem nemzetközi botrány.
2012. okt. 3. 12:28
 4/28 Komplikato ***** válasza:
100%

OFF: Az ugye meg van, hogy a sokak által utált "meleg felvonulás" pont egy ilyen harc és lázadás emlékére van megtartva?

Itthon viszont semmilyen csoportosulás nem képes a jogaiért kiállni, miért lennének ez alól kivételek pont a melegek? /OFF

2012. okt. 3. 12:33
 5/28 anonim ***** válasza:
50%
Nem nincs meg. Mi volt ez, leírnád egy-két mondatban? :)
2012. okt. 3. 12:48
 6/28 anonim ***** válasza:
21%
A melegek értelmesebb fele most sem áll ki az utcára üvöltözni, hogy "B*ZI VAGYOK!". A többivel meg az a legnagyobb baj, hogy meleg.
2012. okt. 3. 13:04
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Demokratikus jogállamban elképzelhetetlen, hogy ilyen törvényt hozzanak, de még Magyarországon is valószínűtlen. Csak úgy tudom elkpézelni, hogy a Jobbik puccsal átveszi a hatalmat és diktatúrát vezet be. Ez esetben valszeg politikai menedékjogot kérnék valahol Nyugat-Európában.
2012. okt. 3. 13:07
 8/28 anonim ***** válasza:
87%

A Fidesz képviseli a demokratikus jogállamot? :D

Én nem lepődnék meg itt már semmin.

2012. okt. 3. 13:15
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastál figyelmesen, azt írtam, hogy nem csak demokratikus jogállamban, de még Magyarországon sem... :) ez sose volt igazán jogállam.
2012. okt. 3. 13:29
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg figyelmetlen voltam, bocsánat! :)
2012. okt. 3. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!