Melegek! Mit csinálnátok, ha életbe lépne a Jobbikos homoszexuális "népszerűsítését" tiltó törvény?
Behúznátok fületeket, farkatokat és elfogadnátok, vagy harcolnátok?
Tényleg melegek véleményére lennék kíváncsi.
Ugyan nem vagyok homoszexuális, de speciel rettegnék egy ilyen törvénytől. Igazi struccpolitika lenne. Meg kell adni mindenkinek a lehetőséget, hogy megismerhesse, ami érdekli, és véleményt alkothasson. Egyébként pedig mi alapján döntenék el, hogy mi a "népszerűsítés"? Egy wp-bejegyzés az? Vagy egy pszichológiai elemzés? Vagy ha én homoszexuális vagyok, és ezt elmondom valaki másnak?
Demagóg igyekezet ez sajnos, pedig a Jobbiktól jobbat vártam... :(
Lenne ráció egy ilyen törvényben, de nem így, nem itt (Európában), és nem most (diktatórikus igazságszolg.)
Valóban jobban örülnék én is, ha a gyerekem heteró mintákat látna maga körül, és nem azzal jönne haza a suliból vagy oviból, hogy ő meleg lesz, mert azt hallotta, hogy az milyen jó és csupa boldogság. Nem betegség, nem üldözendő, nem lenézendő, de azt se mondja senki, hogy normális és követendő.
De a törvény ettől függetlenül egy vicc lenne, ezt így nem lehet.
OFF: Az ugye meg van, hogy a sokak által utált "meleg felvonulás" pont egy ilyen harc és lázadás emlékére van megtartva?
Itthon viszont semmilyen csoportosulás nem képes a jogaiért kiállni, miért lennének ez alól kivételek pont a melegek? /OFF
A Fidesz képviseli a demokratikus jogállamot? :D
Én nem lepődnék meg itt már semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!