Melegek! Mit csinálnátok, ha életbe lépne a Jobbikos homoszexuális "népszerűsítését" tiltó törvény?
Behúznátok fületeket, farkatokat és elfogadnátok, vagy harcolnátok?
Tényleg melegek véleményére lennék kíváncsi.
Oroszországban hoztak ilyen törvényt.
A melegek nem csináltak semmit.
Elfogadták és behúzták fülüket, farkukat. Hagyják magukat megfélemlíteni, elnyomni, pedig az alapvető emberi jogaikat kurtították meg.
Itt Magyarországon is ilyen impotensen reagálna a meleg társadalom?
Ukrajnában most fogadtak el egy hasonló törvény.
Megtehetik, senki nem csinál semmit.
A melegekkel tényleg bármit meg lehet csinálni?
Akár rabszolgának is be lehetne őket fogni. Úgyse mernének ellenállni, amint látszik.
Oroszországban egészen pontosan mit nem csinálhatnak, amit eddig igen?
Amúgy ha én a heteró voltomat nyíltan és tenyérbemászóan hírdetném az Andrássy úton, akkor az talán elfogadhatóbb lenne? Nem, ugyanúgy zavaró és értelmetlen lenne. Nem igazán értem, a melegek miért érzik úgy, több joguk van hirdetni a szexuális beállítottságukat, mint a heteróknak. És ennek semmi köze az elfogadáshoz és toleranciához.
De hangsúlyozom, a törvényjavaslat szerintem elfogadhatatlan.
14:18
Ok. Próbáljuk ki azt, hogy egyáltalán nem lehet a heteroszexualitásról beszélni.
Be lenne tiltva minden könyv, film, tv-sorozat, szexuális felvilágosítás, AIDS megelőző program stb. Soha senkinek se beszélhetsz arról, hogy hetero vagy. Ha együtt élsz valakivel, azt nem tudhatja senki sem. Nem viheted el sehova társaságba. Még a kíváncsi szomszédra is figyelned kell, nehogy kiszúrja, mért is éltek együtt.
Pár évtized elteltével még azt sem tudnák az emberek, hogy párkapcsolatban is lehet élni. Szexuális felvilágosítás hiányában mindenki csak a feje után menne.
14:18
Homoszexuális propaganda címszó alatt bármit bele lehet érteni a törvénybe. Gumitörvény.
Akár fel is törhetik egy ember e-mailjét és a személyes levelei alapján letartóztatják.
"Nemrégiben egy eddig ismeretlen társadalmi szervezet jelentette fel az ügyészségen a legnagyobb orosz tejipari vállalatot. A PepsiCo tulajdonában levő Wimm-Bill-Dann vállalatot azzal vádolják, hogy egyik termékén, egy dobozos tejen a homoszexuális mozgalmak jelképének számító hatszínű szivárvány látható."
No comment
kezdjük ott, hogy milyen népszerüsitésről beszélünk? hisz ha az ember meleg akkor inkább kussol, és évekig magában tartja, szenved, csak ha nagyon muszáj akkor áll ki, és vallja be, nem mindenkinek csak akiknek szükségét érzik. Szerintem egyáltalán nincs népszerüsitve a téma az országban. Hisz hány hiresség vállalja magát, hány ilyen témáju film készül nálunk? semmenyi.
Nekem ne mondják, hogy ha bevezetik kevessebb meleg lesz, mert nem.
S ha bevezetik akkor nagyon csalodott leszek, hogy ismét beigazolodik, hogy inkább haladunk a diktatura ès elnyomás felé, mint egy elfogado egyenrangu társadalom felé.
én leszbikus vagyok, s ha ez megtörténe azt hiszem egyel több okom lenne elhagyni ezt az országot.
15:11
Te is inkább elmenekülnél?
eddig 2/0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!