Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegek! Mit csinálnátok, ha...

Melegek! Mit csinálnátok, ha életbe lépne a Jobbikos homoszexuális "népszerűsítését" tiltó törvény?

Figyelt kérdés

Behúznátok fületeket, farkatokat és elfogadnátok, vagy harcolnátok?

Tényleg melegek véleményére lennék kíváncsi.

2012. okt. 3. 11:59
1 2 3
 21/28 Tom Benko ***** válasza:
91%
@15: A pápa meg a többi valláskárosult orgazmikus állapotba kerülne...
2012. okt. 4. 07:28
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel Palpatine orgazmusa, oldja meg másképp.

Én nem tudom, hogy mit tennék, de nem szeretném kipróbálni. Már a törvény javaslaton is felhúztam magam, pedig nem vagyok meleg.

39F

2012. okt. 4. 09:51
 23/28 anonim ***** válasza:
41%
Tom Benko ha csak egy cseppnyivel több agyad lenne akkor tudnád, hogy bár a keresztény egyház nem támogatja a melegeket de azért megkövezni sem fogja. Azt meg, hogy mit követtek el a homokosok ellen az elmúlt 1000 év során arról meg szintén az egyházat okold és ne a vallást. Például én katolikus vagyok és bevallom, nem vagyok oda a homoszexualitásért de ettől független nem fogok baltával neki menni az első melegnek aki az utamba kerül. Fő a szeretet :) A törvényhez meg annyit, hogy bár erősen jobbos vagyok(Bővebben Jobbikos)de én sem tudom ezt teljesen megérteni. Mint mondtam elítélem a homoszexualitást de azt, hogy semmit sem szabad róla szólni az semmit sem old meg. Mintha besepernénk a szőnyeg alá. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekeket ezzel úgysem védik meg. Most? A 21. században? Az interneten bármit megtalálsz ha keresed és persze a gyerekek sem hülyék, ha lesz a médiában ha nem ők akkor is tudni fogják mi az a homoszexualitás. Megfelelő felvilágosítás nélkül egyszer biztos rákeresnek majd az interneten és akkor ott vagyunk ahol a part szakad.
2012. okt. 5. 07:57
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, van tipped arra vonatkozólag, hogyan lehet eredményesen harcolni egy neked nem tetsző törvény vagy rezsim ellen Magyarországon (vagy, ha már Oroszországot és Ukrajnát hozod, Kelet-Európában)? Az Alkotmány (bocsánat, Alaptörvény), az EU és ENSZ-irányelvek és a nemzetközi közvélemény mind ellene lenne egy ilyen törvénynek. Ha egy kormány ezeket mind ignorálná, akkor gondolod, hogy egy társadalmi megmozdulás, egy aláírásgyűjtő kampány, egy békés demonstráció érne valamit is? Ha meg ténylegesen harcolni kezdünk, akkor bevetik a (2006 óta mind állományban, mind felszerelésben felfejlesztett) rohamrendőrséget. Gondolod, hogy sok esélyünk lenne ott, ahol a militáns szélsőjobbosok kudarcot vallottak a jogállamiság látszatára még legalább tessék-lássék ügyelő Gyurcsány-kormánnyal szemben?

Úgyhogy értem én, mire akarsz kilyukadni, és fiatal idealista koromban talán még egyet is értettem volna veled, de egy eleve veszett ügyért nem érdemes harcolni, inkább menekülőre fogom. Christopher Isherwood is elmenekült a nácik elől és gyávaság ide vagy oda, életben maradt.

2012. okt. 5. 11:39
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 11:39

Ebben van valami. Ott csak egy nagy adag civil kurázsi segítene, de nem egy tüntetés keretében, hanem azzal, hogy megfogjuk a kezét az utcán is annak, akit szeretünk. Ma is láttam két lányt, aranyosak voltak.

A legóvatosabb becslés szerint is 400ezer meleg él Magyarországon, annyit nem vihetnek be. A tizedét sem. Csak attól tartok, hogy ezt ennyien sem lépnék meg.

39F

2012. okt. 6. 21:44
 26/28 Tom Benko ***** válasza:
100%
@23: Nagyrészt egyetértek. Fôleg a felvilágosítással. Azonban arra is gondolni kell, hogy a homoszexualitás sokkal összetettebb jelenség annál, mint ahogy egyesek gondolják.
2012. okt. 6. 22:42
 27/28 anonim ***** válasza:
26os: Ezzel tisztában vagyok és lehet igazad is van :) De hát mit is tehetnék egyszerűen nem kedvelem őket. És kész. Kérlek félre ne értsd de olyan nekem mint mikor valaki a pókoktól fél. Lehet alaptalan de akkor is.
2012. okt. 8. 17:26
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, ennyi hülyeséget ritkán olvasni. A gyerekek azért lesznek homokosok, mert rákeresnek az interneten. Na ne.
2012. okt. 8. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!