Melegek! Mit csinálnátok, ha életbe lépne a Jobbikos homoszexuális "népszerűsítését" tiltó törvény?
Behúznátok fületeket, farkatokat és elfogadnátok, vagy harcolnátok?
Tényleg melegek véleményére lennék kíváncsi.
Engem nem érdekel Palpatine orgazmusa, oldja meg másképp.
Én nem tudom, hogy mit tennék, de nem szeretném kipróbálni. Már a törvény javaslaton is felhúztam magam, pedig nem vagyok meleg.
39F
Kérdező, van tipped arra vonatkozólag, hogyan lehet eredményesen harcolni egy neked nem tetsző törvény vagy rezsim ellen Magyarországon (vagy, ha már Oroszországot és Ukrajnát hozod, Kelet-Európában)? Az Alkotmány (bocsánat, Alaptörvény), az EU és ENSZ-irányelvek és a nemzetközi közvélemény mind ellene lenne egy ilyen törvénynek. Ha egy kormány ezeket mind ignorálná, akkor gondolod, hogy egy társadalmi megmozdulás, egy aláírásgyűjtő kampány, egy békés demonstráció érne valamit is? Ha meg ténylegesen harcolni kezdünk, akkor bevetik a (2006 óta mind állományban, mind felszerelésben felfejlesztett) rohamrendőrséget. Gondolod, hogy sok esélyünk lenne ott, ahol a militáns szélsőjobbosok kudarcot vallottak a jogállamiság látszatára még legalább tessék-lássék ügyelő Gyurcsány-kormánnyal szemben?
Úgyhogy értem én, mire akarsz kilyukadni, és fiatal idealista koromban talán még egyet is értettem volna veled, de egy eleve veszett ügyért nem érdemes harcolni, inkább menekülőre fogom. Christopher Isherwood is elmenekült a nácik elől és gyávaság ide vagy oda, életben maradt.
tegnap 11:39
Ebben van valami. Ott csak egy nagy adag civil kurázsi segítene, de nem egy tüntetés keretében, hanem azzal, hogy megfogjuk a kezét az utcán is annak, akit szeretünk. Ma is láttam két lányt, aranyosak voltak.
A legóvatosabb becslés szerint is 400ezer meleg él Magyarországon, annyit nem vihetnek be. A tizedét sem. Csak attól tartok, hogy ezt ennyien sem lépnék meg.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!