Mit szólnátok hozzá, ha Gyurcsányék éhségsztrájkjához csatlakozna egy-két Fideszes is?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 00:25
2/13 anonim válasza:
Én azt nem értem, MSZP-sek vagy LMP-sek miért nem ragadják meg a lehetőséget a csatlakozásra :)
3/13 anonim válasza:
Szerintem csatlakozzon az egész politikai elit, és tartson addig az éhségsztrájk amíg csak 1 marad! Az nyert egy utat Dél-Amerikába csak odafelé.
4/13 anonim válasza:
A repjegyet a haverokkal összedobnánk.
5/13 anonim válasza:
Azt nem tudom de az országban biztos sokan csatlakoznak hozzájuk ugyanis nincs pénzük kajára és ők nem jókedvükben éheznek.
6/13 anonim válasza:
Támogatom!Csatlakozzon a többi is!Az országban úgyis egyre többen éhség "sztrájkolnak".Igaz, nem önszántukból, hanem azért, mert kevés a pénz.
7/13 anonim válasza:
Éhségsztrájk: Valószínűleg mikor hazaér jól megtölti a bendőjét.
KI vesz komolyan ilyen éhségsztrájkokat.
8/13 anonim válasza:
én is csatlakoztam hozzá
izé nem ő csatlakozott hozzám?
én 2 éve éhség sztrájkolok
bár nem önszántamból hanem politikai nyomás hatására
a fürer kényszerít rá de a legutolsó postaládás spam alapján ennek vége hisz azt írta dübörög a magyar gazdaság
9/13 anonim válasza:
Úgy hogy hatalmas csülökcsontokat szopogatnának mellettük, előttük? Úgy igen.
10/13 Sz1u válasza:
Kérdező!
Akkorát néznék, mint az alábbi videón a macska (14mp-től):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!