Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hozott valami jót is az...

Hozott valami jót is az Orbán-rendszer?

Figyelt kérdés

2012. okt. 6. 11:05
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
19%

Aki elolvassa,kérem végig tegye!

Köszönöm!

Hozott jót is rosszat is!

De a kérdésre válaszolva:

Most ez fura lesz,de szerintem az ország 80%-nak fogalma sincs,hogy Orbán mit és miért csinál! Orbán nem egy hülye ember pontosan tudja,hogy mit miért tesz! Én sokkal jobban éltem az MSZP alatt,mint most,de az MSZP b@szta el 90%-ban a gazdaságot!

A 16%os adó akár be is válhat. Ez nem ördögtől való! 2013-ra érik be,és ha pontosak a számítások,akkor 2013-tól már tényleg senki sem fog rosszabbul járni,és ez így lesz,ahogy telnek az évek. 2013-tól már minden embernek több lesz a borítékban,és mondom ahogy telnek az évek ez annál jobb lesz. Orbán tudja,hogy az emberek hatalmas többsége utálja őt,és elutasítja a politikáját,de ez természetes,hisz most még az emberek nagy része,nagyon szarul él,és rosszabbul járt az elmúlt 2 évben. EGYENLŐRE! Orbán nekifogott egy másik demokratikusan működő rendszer kiépítéséhez! Ez idő után befog válni! Pár év múlva ha tudok erre az oldalra visszanézek! :) :) :)

2012. okt. 10. 12:11
 42/47 A kérdező kommentje:
Orbán és a demokratikus rendszer kiépítése? Ez kicsit mellbevágott. Biztos nem ugyanazt gondoljuk a demokratikus rendszerről.
2012. okt. 10. 12:31
 43/47 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Valahogy éreztem,hogy az az egy mondat lesz kiemelve :) :)

Elég nagy baj az,hogy már idáig süllyed a politika,hogy a másikat lediktátorozzuk! Én soha nem mondanék ilyet a baloldalra! Aki szerint ez a rendszer nem demokratikus,akkor az olvasgasson Hitler után,ahol gyilkoltak,elhurcoltak embereket stb..!

Ami itt folyik leginkább a baloldal részéről mocskolódás!

Pont ők dumálnak mikor például Horn Gyula a valódi diktatúrában pl: leverette a forradalmat,és MSZP színekben volt Miniszterelnök??? Ja akkor csönd volt :)

De nem vitatkozni szeretnék,de aki ezt állítja az tekintsen vissza a 40-es 50-es évekre,ahol az MSZP elődje az MSZMP diktált és uralkodott!

A demokrácia lényege:(röviden)

sajtószabadság

emberi jogok védelme

szabad véleménynyilvánítás

nincs faji alapokon történő megkülönböztetés

stb....

Ha nincs demokrácia,akkor egyesek nem diktátorozhatnának,és ezeket ne írhatnák le,de ez logikus :) Régi kedvencem mikor leírják,hogy nincs sajtószabadság. Ez a legviccesebb. :) :) :) :) :) :)

Köszönöm Kedves Kérdező,hogy előbb válaszoltál! :) :D

2012. okt. 10. 13:44
 44/47 anonim ***** válasza:

12:11

"Orbán nem egy hülye ember pontosan tudja,hogy mit miért tesz! "

A baj az, hogy a képességei és az akarata csak a 2014-es választások bármi áron történő megnyerésére terjednek ki. Sem neki, sem a félbolond gazdasági miniszterének a leghalványabb elképzelése sincs az ország gazdasági talpraállításáról. Nem is érdekli, győzni akar, aztán meg majd lesz valahogy.

2012. okt. 10. 15:04
 45/47 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki győzni akar. :) Mondjuk Matolcsy helyére Varga Mihályt tenném be, és szerintem ez hamarosan be is fog következni,mert Matolcsy a kormány leggyengébb pontja,ebben van igazság!

Szerintem megnyerik 2014-ben,és tudod miért,mert a választópolgárok jelentős részének nem jön be az a magatartás,amit a baloldal csinál,miszerint csak ők a demokraták,Orbán meg egy antidemokrata,és hogy csak a bal oldal a szent a Fidesz meg csak rosszat akar. És A FIDESZ SIMÁN LEGYŐZHETŐ LEHETNE,ha nem ilyen magatartást képviselne a baloldal! Ha még ki is ábrándulnék a Fideszből tegyük fel,ilyenekre nem szavaznék át,akik így gondolkodnak,hogy csak ők a demokraták,a másik oldal meg antidemokrata! Az lenne a normális,ha azt mondanák,hogy Orbán valóban a határ közelében politizál a jogállamiság keretein belül,és nagyon nem szeretjük az ő politikáját,és le akarjuk váltani ezt a kormányt! Na ez lenne a normális hang!

Orbán nem Hitler! Aki diktátorozik,az nézzen utána Hitlernek,vagy az MSZMP-s időszaknak!

AZ MSZP,LMP,FIDESZ MINDEGYIK DEMOKRATA!

Idáig jussunk el!

És ha idáig eljutottunk,akkor mondhatják,hogy:

takarodó Fidesz! :)

Nem?

2012. okt. 10. 16:03
 46/47 anonim ***** válasza:

2014 kényszerszavazás lesz.

Meglátom mit csinál addig a Fidesz. Ha innen már csak valóban jobb lesz, akkor ővéké a szavazatom. De jelenleg nem jó.

Azt tudom hogy MSZP volt az, ahol jól éltünk meg, de csak az általuk felvett hitelek miatt, az biztos hogy MSZP-nek még a parlamentbe sincs helye, nemcsak hogy az élen.

LMP-ről ne beszéljünk semmit. Ők egyátalán élnek még? Csak mert sehol semmi nem hallható róluk.

Szóval kizárásos alapon 2 párt maradt. Jobbik / Fidesz.

Ha a Fidesz "jót" hoz 2014-re akkor ők, ha nem a Jobbik lesz, akinek a szavazatom adom.

Más lehetséges alternatíva nincs.

2012. okt. 10. 16:34
 47/47 anonim ***** válasza:

41,43,45-ös vagyok!

Kedves Utolsó!

Maximálisan egyetértek,maximálisan!!!!!!!!!!

2012. okt. 10. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!