Nektek nem idegesítő, hogy itt mindenki a külföldi munkát ajánlgatja?
Olyanok akik még soha nem dolgoztak kint!
Elmondom nektek, hogy a londoni, osztrák minimálbér ugyanarra elég mint itthon, SEMMIRE!!! De a tetejében még 10-ed magaddal laksz és csak szobát bérelsz, nem lakást! Ezek közvetlen személyes tapasztalatok, nem hallomás! Nekem több ismerősöm hazajött Angliából, mert hó végére félre tudtak rakni 200 Fontot úgy, hogy csak ettek, aludtak, dolgoztak. Nem költöttek semmire!
"Saját lakás, kocsi, hétvégi ház? Ezeket felejtsd el azonnal."
Saját lakásom van, mégha bérelem is. Na és? Már másfél éve ebben a lakásban élek, szerintem joggal mondhatom, hogy az enyém. Itt teljesen más a hozzáállás az ilyen dolgokhoz. Fizessem inkább egy életen át a lakáshitelt? Így legalább ha másutt kapok munkát csak fogom a cókmókom és továbbállok. Hétvégi ház meg a francnak se kell, minek járjak egy helyre, amikor bejárhatom az országot is vagy épp nyáron európai turnén voltam. Kocsim tényleg nincs, de már gyüjtök rá.
"Ha jól tudom Magyarországon a minimálbérből ennyit kézhez se kap az ember..."
Kb. 60.800-at kap akinek van érettségije, gimnáziumival már kevesebb és szakmunkás képzővel vagy 8 általánossal még kevesebb.
És igen, egyre több helyen ennyi a MAXIMUM amit hajlandóak fizetni, hiszen a közmunkával ijesztgetett egymillió munkanélküli esetén majd csak jön balek ennyiért ... magyarán sikerült lenyomni drága kormányunknak a béreket a béka s*gge alá. Nesze neked reálbér "növekedés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!