Skinhead akarok lenni, de kételyeim vannak! Mit tegyek?
Egyáltalán milyen nézeteid vannak hogy skinhead akarsz lenni?
Mesélj elöször erről!
Ha az antirasszista csoport érdekel, akkor nem hiszem, hogy a megjelenésed lenne lényeges:)
"Politikai irányzatok" [szerkesztés]
Apolitikus szkinhedek: Az igazi gyökerekhez kötődnek, a többi csoporttól eltérően tudatosan nem fogalmaznak meg kollektív véleményt a rasszizmus tárgykörében.
Antirasszista szkinhedek: antirasszisták, antifasiszták, szervezeteik a Skinheads Against Racial Prejudice (SHARP), az Anti-Fascist Action (AFA) és az Anti-Racist Action (ARA). Ugyanakkor előfordulhat, hogy nemzeti beállítottságúak.
Redskinek: nem pusztán antifasiszták, kifejezetten baloldaliak. Aktívan fellépnek a szélsőjobboldaliak ellen. Szervezetük a Red and Anarchist Skinheads (RASH) .
Jobboldali szkinhedek: konzervatív nemzeti irányzat, nem szélsőségesek vagy fasiszták.
Bonehead: szélsőjobboldaliak, hungaristák, fasiszták, neonácik. Ez az irányzat nem befolyásolja a közegben megjelent külsőt, nem minden esetben hord bakancsot és szűk farmert. Előfordulhat olyan is, aki vörös fűzőt hord, mutatva a vér tisztaságát és becsületét.
forrás: [link]
Szerintem sok szélsőjobbos azért borotválja le a fejét mert azt hiszi ezzel fejezi ki a rasszizmusát!
Miközben a skinheadek egy elég vegyes népség! nem is konkrétan politikai bagázs és a náciktól az anarhistákig mindenki megtalálható közöttük.
Itt találsz róluk anyagot:
Wiki: [link]
Magyar skinheadek: [link]
Én pont hogy nem akarok azzá válni, mégis húz a szívem. Rajtam látszik hogy 100% magyar vagyok, de ha te a hazáért akarsz vmit tenni, egyszerűen legyél hungarista..
Sőt..semmiféle -ista, -izmust nem kell magadra venni. Egyszerűen ne tűrd hogy birkaként kezeljenek, mindenkinek így kéne élni...
A skinhead mozgalom nagyon erős..ezt befejezem ha akarod írj..és ha mégis be akarsz állni, vagy vhova tartozni, akkor tudod utat mutatni...
"de ha te a hazáért akarsz vmit tenni, egyszerűen legyél hungarista.. "
a hungaristák mit is tettek eddig? SEMMIT. ostoba gittegylet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!