Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Skinhead akarok lenni, de...

Skinhead akarok lenni, de kételyeim vannak! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Skinhead szeretnék lenni, de az arcvonásaim nem valami magyarosak. Ha kopasz vagyok, akkor is látszik az alkatomon, és a vonásaimon, hogy külföldi felmenőim lehetnek. Szerintetek így be fognak fogadni a skinheadek?

2012. aug. 31. 10:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
79%

11.24-es vagyok.

Mellesleg ha én a hazámért akarok tenni valamit akkor, elmegyek segíteni például szemetet szedni stb., stb. ,stb.... a szkinhedek nem segítenek a hazánkon többségük (persze van kivétel)

2012. aug. 31. 11:27
 12/32 anonim ***** válasza:

11.24-es vagyok.

Mellesleg ha én a hazámért akarok tenni valamit akkor, elmegyek segíteni például szemetet szedni stb., stb. ,stb.... a szkinhedek nem segítenek a hazánkon többségük (persze van kivétel) azonban a rasszizmust élteti...és ez nem segítség sőt mi több ez csak rontja a helyzetünket...

2012. aug. 31. 11:28
 13/32 anonim ***** válasza:
90%
A youtubeon van fent egy pár videó a skinheadekről.A cime: Ross Kemp:gengszterbandák.Van két nagyon érdekes része.A Lengyel és az Orosz skinheadekről van szó benne.Azt tudni kell,hogy a Lengyeleket a világháborúban a Németek nem tekintették ember számba és ki akarták írtani őket.Ezek a hülye Lengyel skinheadek meg horogkeresztet tetováltattak magukra és náci jelszavakat skandálnak miközben az saját népüket gyilkolászták a nácikUgyan ez a helyzet az Oroszokkal is.A Németek lerohanták őket és több millió szovjetet mészároltak le ezek az idióták meg őket istenítik.Rendkívül primitívek.Érdemes megnézni mert nagyon tanulságos.
2012. aug. 31. 11:32
 14/32 anonim ***** válasza:

Kérdező! A Skinheadek szerintem a legösszetartóbb emberek!

Én nem vagyok skinhead, nem vagyok kopasz, nincs piros nadrágtartóm, és nem hordok bakancsot, de annyit mondok, hogy egyetlen egy skinhead ismerősöm van, de 2 hónapja egy 40 fős bandát hozott össze, amikor 4 cigány megtámadott az utcán!

Ha nem vagy körülmetélve, tudod a Miatyánkot meg a Hiszekegyet, fehér a bőröd színe, valamint jobboldali nézeteket vallasz nyugodtan beállhatsz!

Szerintem több csoport is lehet városokon belül, csak egy-egy emberrel kell jól beszélni, és meg is vagy!

2012. aug. 31. 12:23
 15/32 anonim ***** válasza:

14. osztom a véleményed

A skin-ek komolyan veszik a 14 szó elhivatottságát..és igenis tartják magukat ahhoz, hogy Becsületük a hűség!!

Nem alkoholista nácikra kell gondolni, akik letudnak firkantani egy horogkeresztet, és egyébként nuku IQ. Hagy idézzek egy híres NS bandától: "tanulj, és dolgozz, semmitől se félj!" ; " Az intelligencia nem deviancia"

Szóval igenis értelmes, fajukat megvédő, az igazi bűnözőket felismerő, az igazságtalanságot nem tűrő emberek!!!

2012. aug. 31. 12:29
 16/32 anonim ***** válasza:
Emellett nem Hitler fanatikusokra kell gondolni. A legtöbb skinhead alapja kis hazánkban a hungarizmus, akiknek a legnagyobb bajuk Trianon, és a cigány bűnözés, és inkább éltetik Szálasit, mintsem Hitlert. A többi csak jön vele, amikor túllátnak a világ gondjaira, nem csak hogy nálunk van probléma.
2012. aug. 31. 12:33
 17/32 anonim ***** válasza:

Sőt! büszke vagyok arra hogy fehér vagy, intelligens, és jól nevelt.

Barátomat mikor anyukája vitte őrsereg szállásra, akkor jöttek a skinheadak, és anyósom teljesen lefehéredett, hogy hova megy a fia, aztán a legnagyobb darab skinhead olyan illedelmesen és kulturáltan köszönt neki, hogy lehidalt...

Nem vagyok skinhead, én nem tudnék horogkeresztet bálványozni, nekem megmarad a hungarizmus, és a nyilaskereszt, örülök hogy a szobámban magyar zászló van kitéve,nem pedig swastika, sem vmi Emobanda posztere, van Harcos cuccom, és hogy nem hagyom magam megalázni az utcán a romák előtt!

Aki megvet azért, mert nem tűrök el dolgokat, arra Isten áldása, gratulálni tudok!

2012. aug. 31. 12:38
 18/32 anonim ***** válasza:
35%

Sunset

Megvetni nem vetlek meg, de egy puccsista tömeggyilkos eszméjét követni minimum necces.

2012. aug. 31. 12:39
 19/32 anonim ***** válasza:
És a Magyar bűnözőket nem itélik el ezek a skinheadok.Mert az is van bőven ebben az országban.Miért kell különbséget tenni két gyilkos között?Egy normális dolgozó ember minden bűnözőnek ki van szolgáltatva mert bármikor áldozattá válhat.Ha valakit kirabolnak vagy meg erőszakolnak vagy csak úgy minden ok nélkül összevernek szerintem teljesen mindegy milyen származású az elkövető nem lesz kevesebb az őt ért kár csak azért mert magyar az elkövető.
2012. aug. 31. 12:41
 20/32 anonim ***** válasza:
37%

Mert te hagynád, és néznéd szépen, hogy a zsidók miatt a saját néped egy rohadt kisboltot nem tud megnyitni...és mindent drágábban vesznek meg?

Te tudnád azt nézni, hogy a gyermeked nem tud elit iskolába járni, mert minden helyet elfoglalt egy...hagy ne mondjam mik. Én sem tűrném...

Pláne egy olyan nép szokását, akik brahiból fiatal lányokat ölnek. Ismered Solymosi Eszter történetét? Nézz utána,garantált megutálod őket!

Ezt viszont a mai kor emberei elnézik Mo.-n. A cigányoktól nem lehet biztonságban az utcára lépni, nem számíthatsz az államra baj esetén, mert a pénz máshova úszik, és téged börtönbe zárnak egy szóért, míg a romák nyíltan ordibálják az utcán hogy hülye magyarok!

Mikor váltunk ilyenné? Mikor hagyjuk saját hazánkban, hogy lehülyézzen egy olyan faj, aki nem lemászott a fáról, hanem leesett...??????

2012. aug. 31. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!