Skinhead akarok lenni, de kételyeim vannak! Mit tegyek?
Nagyon bírom amikor a szerelem szex rovatból betéved ide pár őrült....
"Mert te hagynád, és néznéd szépen, hogy a zsidók miatt a saját néped egy rohadt kisboltot nem tud megnyitni...és mindent drágábban vesznek meg?"
Drágábban vesznek meg valamit? A mocskos fajzatok több pénzt hagynak az eladónál.Hogy rohadnának meg!
Vagy netalán drágábban adják el? Azt hittem eddig a zsidó (bár igazából,német holland és francia) multikkal és az ő dömpingáraikkal volt a gond.Látszik hogy le vagyok maradva.
A 420-ft/l-es szlovák tej tej általában a magyar kisboltosokra jellemző .Bár ki ti tudja az összes KKV zsidó és csak poénból (na meg az állam megfejése) miatt küzdenek egymás ellen.
"Te tudnád azt nézni, hogy a gyermeked nem tud elit iskolába járni, mert minden helyet elfoglalt egy...hagy ne mondjam mik. Én sem tűrném..."
Most bár az is baj hogy okosak értem én..... Csak nem az irigység miatt vagy frusztrált?
Pláne egy olyan nép szokását, akik brahiból fiatal lányokat ölnek. Ismered Solymosi Eszter történetét? Nézz utána,garantált megutálod őket!
Ezt viszont a mai kor emberei elnézik Mo.-n. A cigányoktól nem lehet biztonságban az utcára lépni, nem számíthatsz az államra baj esetén, mert a pénz máshova úszik, és téged börtönbe zárnak egy szóért, míg a romák nyíltan ordibálják az utcán hogy hülye magyarok!
Mikor váltunk ilyenné? Mikor hagyjuk saját hazánkban, hogy lehülyézzen egy olyan faj, aki nem lemászott a fáról, hanem leesett...??????
Elküldtem idő előtt na remek...Valaki jelentené az előzőt hogy töröljék.
Nagyon bírom amikor a szerelem szex rovatból betéved ide pár őrült....
"Mert te hagynád, és néznéd szépen, hogy a zsidók miatt a saját néped egy rohadt kisboltot nem tud megnyitni...és mindent drágábban vesznek meg?"
Drágábban vesznek meg valamit? A mocskos fajzatok több pénzt hagynak az eladónál.Hogy rohadnának meg!
Vagy netalán drágábban adják el? Azt hittem eddig a zsidó (bár igazából,német holland és francia) multikkal és az ő dömpingáraikkal volt a gond.Látszik hogy le vagyok maradva.
A 420-ft/l-es szlovák tej tej általában a magyar kisboltosokra jellemző .Bár ki ti tudja az összes KKV zsidó és csak poénból (na meg az állam megfejése) miatt küzdenek egymás ellen.
"Te tudnád azt nézni, hogy a gyermeked nem tud elit iskolába járni, mert minden helyet elfoglalt egy...hagy ne mondjam mik. Én sem tűrném..."
Most bár az is baj hogy okosak értem én..... Csak nem az irigység miatt vagy esetleg frusztrált?
"Pláne egy olyan nép szokását, akik brahiból fiatal lányokat ölnek. Ismered Solymosi Eszter történetét? Nézz utána,garantált megutálod őket!"
Bár az állatok vérével nem kívánnak érintkezni,de az állati gojokénál finomabbat el sem tudnak képzelni...
"Ezt viszont a mai kor emberei elnézik Mo.-n. A cigányoktól nem lehet biztonságban az utcára lépni, nem számíthatsz az államra baj esetén, mert a pénz máshova úszik, és téged börtönbe zárnak egy szóért, míg a romák nyíltan ordibálják az utcán hogy hülye magyarok!"
Ha cigányozásáért börtönbe lehetne csukatni bárkit is a komplett (jobboldali) skinhead csorda/Jobbik a börtönbe rohadna.
Ja és megjegyezném Magyarország bár "kilépni sem lehet az utcára" mégis a világ 14. legbiztonságosabb országa. Micsoda veszélyek lakozhatnak a többiben.
"Mikor váltunk ilyenné? Mikor hagyjuk saját hazánkban, hogy lehülyézzen egy olyan faj, aki nem lemászott a fáról, hanem leesett...??????"
Erre meg már nem lehet mit mondani....
Végezetül ha már Szálasi is szóba került mi a véleményed a szlovákoktól és románokról,meg amúgy a többi szomszédunkról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!