Skinhead akarok lenni, de kételyeim vannak! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Skinhead szeretnék lenni, de az arcvonásaim nem valami magyarosak. Ha kopasz vagyok, akkor is látszik az alkatomon, és a vonásaimon, hogy külföldi felmenőim lehetnek. Szerintetek így be fognak fogadni a skinheadek?2012. aug. 31. 10:15
21/32 anonim válasza:
A skinhead zárójelben pedig nem csak a rasszizmustól lesz skinhead..hanem az undorító bal lib. szövegeket is elítéli, ami romokba vezeti ezt a hanyatló világot..
22/32 anonim válasza:
Sunset
Bízom benne, nem múltál el 16, mert a fölött Solymosi Eszterrel meg alapvetően a vérvádakkal jönni olyan, mint Miki egérrel érvelni a csernobili sugárzás mutációs hatásaira. A többibe bele sem megyek.
24/32 anonim válasza:
Kalergi :
A vérvád nem mese...és most nem solymosira gondolok...
sunset:
ez elég szomorú neked.
25/32 anonim válasza:
Ez az egész egy baromság!Itt valamelyik azt írta,hogy rajta 100 százalékig látszik,hogy Magyar.Ekkora hülyeséget.És az miből látszik?Mi a különbség mondjuk egy Szlovák egy Cseh vagy egy Magyar között kűlsőre?Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam.
26/32 anonim válasza:
Argghhh... figy, ha tenni akarsz az országért dolgozz, fizess adót, tartsd rendben a környezeted, nevelj fel egy csomó gyereket, hogy nekik lehetőleg jobb életük legyen..... stb. stb... de az országnak attól egy fikarcnyit sem lesz jobb, hogy skinheadesdit játszol a haverokkal.
27/32 anonim válasza:
Nálunk az első az amikor valaki be akar lépni hogy kikérdezzük tőle a 8 parancsolatot
28/32 anonim válasza:
utolsón akkorát röhögtem XD
istenem. 8 parancsolat :D
29/32 anonim válasza:
skinhead 8 parancsolat:
1. Törj az égig
2. Tarts ki végig
3. Neves ha fáj.
4. Üss ha muszály
5. Tartsd a várat
6. Védd a társad
7. Tiéd a hit
8. A zászlót vidd
30/32 anonim válasza:
akkor kb most azonnal fogj egy zászlót és meg se állj egerig. aztán tartogasd a várat.
Ekkora baromságot istenem XD régen láttam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!