Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Skinhead akarok lenni, de...

Skinhead akarok lenni, de kételyeim vannak! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Skinhead szeretnék lenni, de az arcvonásaim nem valami magyarosak. Ha kopasz vagyok, akkor is látszik az alkatomon, és a vonásaimon, hogy külföldi felmenőim lehetnek. Szerintetek így be fognak fogadni a skinheadek?

2012. aug. 31. 10:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
25%
A skinhead zárójelben pedig nem csak a rasszizmustól lesz skinhead..hanem az undorító bal lib. szövegeket is elítéli, ami romokba vezeti ezt a hanyatló világot..
2012. aug. 31. 12:47
 22/32 anonim ***** válasza:
69%

Sunset

Bízom benne, nem múltál el 16, mert a fölött Solymosi Eszterrel meg alapvetően a vérvádakkal jönni olyan, mint Miki egérrel érvelni a csernobili sugárzás mutációs hatásaira. A többibe bele sem megyek.

2012. aug. 31. 12:48
 23/32 anonim ***** válasza:
18 vagyok
2012. aug. 31. 12:49
 24/32 anonim ***** válasza:
77%

Kalergi :

A vérvád nem mese...és most nem solymosira gondolok...

sunset:

ez elég szomorú neked.

2012. aug. 31. 13:41
 25/32 anonim ***** válasza:
70%
Ez az egész egy baromság!Itt valamelyik azt írta,hogy rajta 100 százalékig látszik,hogy Magyar.Ekkora hülyeséget.És az miből látszik?Mi a különbség mondjuk egy Szlovák egy Cseh vagy egy Magyar között kűlsőre?Ekkora hülyeséget még életemben nem hallottam.
2012. aug. 31. 14:13
 26/32 anonim ***** válasza:
Argghhh... figy, ha tenni akarsz az országért dolgozz, fizess adót, tartsd rendben a környezeted, nevelj fel egy csomó gyereket, hogy nekik lehetőleg jobb életük legyen..... stb. stb... de az országnak attól egy fikarcnyit sem lesz jobb, hogy skinheadesdit játszol a haverokkal.
2012. szept. 1. 09:18
 27/32 anonim válasza:
Nálunk az első az amikor valaki be akar lépni hogy kikérdezzük tőle a 8 parancsolatot
2012. szept. 7. 22:10
 28/32 anonim ***** válasza:

utolsón akkorát röhögtem XD

istenem. 8 parancsolat :D

2012. szept. 7. 22:36
 29/32 anonim válasza:

skinhead 8 parancsolat:

1. Törj az égig

2. Tarts ki végig

3. Neves ha fáj.

4. Üss ha muszály

5. Tartsd a várat

6. Védd a társad

7. Tiéd a hit

8. A zászlót vidd

2012. szept. 9. 08:56
 30/32 anonim ***** válasza:
60%

akkor kb most azonnal fogj egy zászlót és meg se állj egerig. aztán tartogasd a várat.

Ekkora baromságot istenem XD régen láttam :D

2012. szept. 9. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!