Szerintetek van rá remény, hogy a Nagy-Magyarország valaha feltámad?
Háború nélkül semmiféleképpen nem fog feltámadni.
Mondanám,hogy 50-100 év múlva,csak az a baj,hogy egyre kevesebb a magyar határon túl is, ami azt jeleneti,hogy hamarosan eltűnnek az ottani magyarok, így nem lesz már miért visszaszerezni a területeket és még magyarokat sem lehet betelepíteni mert nincs honnét.
Fontos lenne a népesség növekedése, de nem csak ezért,hanem,hogy megmaradjon a magyar nemzet.
Halovány reményt látok rá személy szerint, de csak bizonyos területekre,tehát az igazi Nagy-Magyarország már soha nem lesz, talán esetleg a II.bécsi döntésre hasonlító.
Volt már rá példa,hogy 200 év idegen fennhatóság alól visszakerültek területek oda ahová kellett.
Tudod 7-es, én meg morva vagyok meg tót. Idejöttek, elfoglaltak, 1000 évig táncikáltak a nyakunkon ezek az ázsiaiak. Most meg visszaköveteljük a földünket. Budapestet meg átnevezzuk Szvatoplukfalvára...
(LOL, nekem is ingyen van az ökörködés, nem csak neked.)
Nincsen. Túl gyenge ereje és befolyása van már a magyar nemzetnek erre. Pillanatnyilag a legnagyobb kihívás, hogy legalább a megmaradt területekről ne vesszen ki a magyar.
Ha ez valahogy sikerülne, hatalmas történelmi győzelem lenne a mostani jövőre való kilátásainkhoz képest.
Valamint, ha stabilizálnánk a magyar nemzetet, utána egy új utat, új tervet kéne kitalálni az érvényesüléshez, nem azt, hogy olyanok legyünk, mint a múltban. A történelem nagyiskolája számtalan példával bizonyítja, hogy azok a népek, amik rugalmatlanok, nem képesek a változásokra reagálni és folyton a múltról álmodoznak, elvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!