Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Orbán...

Mi a véleményetek Orbán Viktorról és kormányáról?

Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 14:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
elqrnak mindent amihez hozzáérnek, közben meg folyamatosan összevissza handabandáznak, hazudoznak
2012. szept. 27. 21:05
 32/35 anonim ***** válasza:
nem értem miért kell félni a lepontozástól. ha én annyira elb****ott hülye lennék, hogy ezeknek a k*cs*gnek a szaros seggét nyaaalnám, mert imádok mások szarában élni, akkor nem érdekelne, hogy a nemzetem ellenségei (hiszen ugye csak az igaz magyar aki Orbán eltolcsi és tömjén ánuszában él) mit mocskodólnak rám, meg pontozgatnak, a sok ballib komcsi, zsidó, cigánybarát féreg
2012. szept. 27. 21:08
 33/35 anonim ***** válasza:

Az a 10 ezer ukrajnai magyar nem voulmen.

Hmmm 153 ezer. Nem kevés szám ez. Néha elgondolkozok hol éltek? Egy másik kontinensen? :D

Lényegtelen. Ilyenkor látni, hogy tele van GYK fiatal tizen egynéhány évesekkel akik még csak a szomszédos országok minimális ismerete nélkül éldegélnek.

2012. szept. 27. 23:05
 34/35 anonim ***** válasza:
51%

Itt mindenki ilyen aberált?

1.a Fidesz növelte a minimálbért.

2.államadóság csökkentés

3.-10% rezsi

4.csak azoktól vették el a rokkantnyugdíjat akik nem mentek el a kötelező szűrésre mert önmaguk is tudták h valójában nem jár nekik semmi az h valami "jár" hülye kommunista eszme

5.1 csomó pályázatot hirdettek amikből iskolák és kórházak (magánprakszisok) jó műszereket kaptak

6.nem hazudnak úgy mint az Mszp

7.devizahiteleseknek segítenek

8......kell még több ?

és ezután ha valai azt mondja a fideszre h szar akk szavazzon csak az mszpre vagy lmp re vagy e2014-re.....de majd ha nem tudjátok kifizetni a mindennapi kenyeret meg a villanyt akk ne sírjatok.....

2013. márc. 27. 19:46
 35/35 anonim ***** válasza:

9. Több hazugság már nem jön ki a számon .

10. A soros szórólapot még nem kaptam kézhez, így nem tudom ,hogy a továbbiakban mit mondhatok !

11. Qva jók vagyunk és tőlünk tanul a világ !

2013. márc. 28. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!