Mi a véleményetek Orbán Viktorról és kormányáról?
"Meg mert lepontoznak érte. Kicsit kellemetlen amikor az embernek a véleményét kérik csak, hogy szarba se vegyék utána."
Lehet hogy úgy televan a tökük az Orbánnal meg a fidesszel hogy a hányinger jön rájuk még az említésüktől is és talán ezért pontozzák le azt a pár embert aki ezeket az idiótákat jónak látja.
"Lehet hogy úgy televan a tökük az Orbánnal meg a fidesszel hogy a hányinger jön rájuk még az említésüktől is és talán ezért pontozzák le azt a pár embert aki ezeket az idiótákat jónak látja."
Akkor minek jársz a politikába? Ha a puszta említése is felbasz?
"Vajon kihúzzák a következő választásokig? Mert mindenki csak szidja ezt a b@zi FIDESZ-t, de senki nem tesz semmit. Más országokban ennél kisebb megszorításoknál is utcán van a nép. De hát ez a birka magyar meg mindent eltűr!"
A győzikét se nézte senki, mégis 3 milliós nézettségi adatokkal büszkélkedhetett, ami minden harmadik embert jelentett... Az MSZP pedig sokkal kisebb népszerűséggel is kitöltötte ciklusát. Akár tetszik, akár nem a Fidesz ha ma lennének a választások még mindig nyerne.
"Akkor minek jársz a politikába? Ha a puszta említése is felbasz?"
Jó látni hogy mások is ezt gondolják, nemvagyok egyedül mint te.
15:29-nek:
Azokkal a szavazatokkal ugye amiket a határon túli magyarok adnának rá! Azt sem tudják mi van nálunk és még is szavazhatnak.
Nyugi kedves kérdező. Mi itt a határon túl nem vagyunk hülyék... sőt nálunk is van internet... és nem fogod elhinni de én például magyar tv adókat nézek.
Tudod nálunk pl nem kaphat kettős állampolgárságot(vagy nagyon nehezen) az aki nem Fidesz "csicska" határon túli pártocskára szavaz. Nem fogod elhinni, de sokan látjuk mire megy ki a játék. Nem kapnak kettős állampolgárságot azok akiben nem biztosak, hogy a Fidszre fognak szavazni.
Tisztában vagyok a helyzetetekkel, tudom, hogy rosszabb egyre rosszabb. De képzeld el, ha egy olyan országban laksz(az én esetemben Ukrajna) ahol sose volt könnyű. Szerinted meddig tudnál itt életben maradni? Képes lennél helyet cserélni velem akár egyetlen egy évre? Nem és bolond lennél ha igent mondanál. Nem akarunk beleszólni az országotok életébe. Hidd csak el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!