Mi a véleményed Orbán Viktorról és a Fideszről?
Én még mindig a legkisebb rossznak gondolom, de tényleg. Mi lenne más alternatíva?
- Cigány-magyar polgárháború a Jobbik jóvoltából?
- Újabb mutyizós 4 év az MSZP-től?
- Vagy esetleg vettük volna kicsit liberálisabbra a formát az LMPvel, nembaj ha közben beáll egy államcsőd.
14:00
Csatlakozom! A sok rossz közül a legjobb!
Mindig jókat röhögök magamban, amikor meghallom, hogy egy olyan ember beszél munkáról meg munka alapú társadalomról akinek még életében nem volt tisztességes munkahelye. De nálam végleg a "nyugati világnak befellegzett" kőkomcsi dumával vágta el magát végleg.
Ja és szerintem ő az az ember, aki ha ma állít valamit, akkor holnap annak a szöges ellentétét fogja, ezzel kapcsolatban érdemes videókat nézegetni, tragikomédia...
"Már 2006ban meg kellett volna választani a Fideszt."
Akkor már nem lennének itt.
Én azért emlékszem arra (youtube-on is megnézhető) videóra 2002 és 2006-ból, amikor Orbán azt mondta, hogy ha az MSZP nyer, akkor vizitdíj, tandíj, gáz áremelés, stb.... lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=9l7aIEGB9ic
Persze lehülyézték, tagadták, sőőőt talán emlékszünk a mondatra, hogy "Hangosan mondom,hogy Orbán Viktor is megértse: Nem lesz gáz áremelés!"
És arra is emlékszünk, hogy a győzelem után néhány héttel mi történt? Gázáremelés,stb.... :)
Átvettek egy sz@rban lévő gazdaságot. Tudták mit vesznek át.
Ahelyett, hogy őszintén nyilatkoztak volna, álságosak, hazugok, képmutatók.
Nem veszi be a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!