Mi a véleményed Orbán Viktorról és a Fideszről?
14:44
Inkább úgy fogalmaznék, hogy érdemes megvilágítani néha a másik oldalt is. Jelen esetben azt, hogy kivel szemben mondjuk Orbánra, hogy hazug, meg hiteltelen, meg mittomén mit lehet még az oldalon olvasni.
Én a mai napig azt mondom, hogy a FIDESZ messze emberibb párt mint az MSZP. Orbán (számomra) ezerszer szimpatikusabb ember, mint Bajnai, pláne mint GYF. A kisujjában is több tenni akarás van, mint az egész MSZP-ben 8 év alatt összesen volt. De ezt az MSZP bizonyította, azt hiszem nem kell magyarázni.
Na, arra akarok kilyukadni, hogy igen, FIDESZ-re szavaztam, most is így tennék. Nem azért, mert fanatikus fideszes vagyok, hanem mert a rosszak közül ők a legjobbak.
Lássuk azt is,hogy aki itt a FIDESZ-t fikázza, az nagyon jó eséllyel MSZP-re szavazott, kis eséllyel a jobbikra.
Ekkor viszont felmerül bennem, hogy huhh...vazzeg...minek kellett volna történnie ahhoz, hogy ne rájuk szavazzon? Nem volt elég a mutyizásból?
Doboszoli!
Ezt nem nagyon értem...
Igen, átvették a sz@rban lévő gazdaságot. Tudták, hogy baj van, ezt mindenki tudta. Sejtették, hogy nagyobb a kaki, mint amekkorát beismernek, ezt minden józan ember tudta. Ki is derült. Meg is mondták, hogy mekkora a gáz a beismerthez képest. Az MSZP tagadta, a számok és a tények mást mutattak.
Akkor most mit titkoltak el, vagy mi?
Igazából az lenne a lájk ha egyszer már végre eljutnánk oda, hogy nem a sok szar közül kell kiválasztani a legkevésbé szart, hanem a sok jó közül a legjobbat. De ehhez az összes politikust le kellene cserélni, egytől egyig.
Értem én hogy miért jobb a fidesz mint az mszp (és annak ellenére hogy inkább bal oldali érzelmű embernek tartom magamat eszem ágában sem volt nem a fideszre szavazni), de azért azt is lássuk be hogyha a fidesz ezt így folytatja akkor annak sem lesz éppen jó vége.
Kifejtem.
A dolog már ellenzékből gusztustalan, amikor azt hirdették, hogy megszorítások nélkül, csupán logisztikával megoldható a probléma. Jó! Az ellenzék szerepébe belefér, bár gázos.
Választás. Győzelem. "két hét alatt", "a nap is másként süt"
stb.Aztán sem a két hét, sem a napsütés, sem semmi. Ha kiállnak a nép elé, és elmondják, hogy lesznek MEGSZORÍTÁSOK, mert másként nem megy,de ezeket MAGUNKON kezdjük, emberek tartsunk össze!!
Ehhez képest, hagy ne soroljam a képmutató, töketlen, értelmetlen, erőfitogtató intézkedéseket.
Na innen beteges a gyomrom. Érted?
Doboszoli!
Én másképp látom.
Pl.:
Veszel egy házat. Csak kívülről engedik megnézni. Látod,hogy ráférne egy festés, meg talán egy tetőcsere, mert igencsak le lett lakva, el lett hanyagolva. Azt mondod:
- Ok, ez viszonylag kevés befektetéssel orvosolható, megveszem
Mikor megvetted, belépsz, és látod, hogy belülről gyakorlatilag kiégett, a fő tartóelemeket a vakolat tartja, épphogy nem dől össze. Leesik az állad, bár mélyen belül sejtetted, hogy többet kell rákölteni anélkül, hogy láttad volna belül, mert ismerted az előző lakókat. De azért mégis csak mellbevágó.
Mit mondasz a szülőknek, akik a pénzt adták rá? :)
- Hát...bocsi, de át lettem b@szva, ezért kell még némi pénz. Két lehetőség van:
- Adtok, és felújítom, és jó lesz, bár sok idő és fáradtság
- Nem adtok, aztán néhány hónap, és magától összedől. Akkor viszont 100X ennyi pénz kell.
Érted mire gondolok?
én elolvastam, kár volt...
a jobbik hogy gondolja különben, hogy gyűlölettel akarja elhozni a békét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!