Mi a véleményed Orbán Viktorról és a Fideszről?
Semmiképpen nem veszek házat anélkül, hogy belülről is ne nézzem meg.
Ha pedig benne laktam 8 évig albérlőként, különösen nem hivatkozom arra,hogy nem láttam a hibákat.
Ezt próbáltam érzékeltetni, hogy korrektebb lett volna az őszinteség, nem a porhintés.
Ha pedig megvettem a "házat" látatlanba, nincs jogom az eladóra mutogatni, mert én voltam hülye.
Felvetődik a kérdés,(józan paraszti ésszel), hogy miért volt nekem olyan fontos ez a házvásárlás. Rendbe akartam tenni,és lakni, vagy busás haszonnal eladni, mert it megy mondjuk az autópálya.
Ugye Te is érted ?
ez egy hülye hasonlat
inkább mi mind egy házban lakunk és mi választjuk ki legyen a házmester, ha a házmester a szavazók szerint rossz munkát végez akkor másikat választanak
16:26
Nagyon rossz hasonlat volt, gondold át mégegyszer!
A vevő ugyanis kívülről-belülről, az utolsó szegig ismerte a házat. Igaz, 8 évig albérlőként lakott benne, de előtte 4 évig ő volt a tulajdonos, azelőtt szintén csak albérlőként.
Licitál a házra - pedig tudja hogy szar úgy, ahogy van - sőt még kolbászból kerítést is ígér, csakhogy az övé legyen.
Hát persze, hogy neki is adják...
Utána pedig jön a csontvázakkal a szekrényben... (amit persze nem találnak, de jól hangzik).
Szánalmas, nevetséges bagázs! Pedig amikor először lettek főbérlők még segítettem is nekik...
Igazatok van, a ház rossz példa volt. Írhattam volna autóvásárlást, ott valószerűbb ez a dolog, amit érzékeltetni akartam. Ránézésre, külsőre nem jönnek ki a rejtett hibái.
Na de lényegtelen, arra gondoltam, hogy talán nem láthatták, mekkora a gáz. De lehet, hogy mindent láttak, és ezt kihasználták. Nem tudom, és szerintem ezt csak ők tudják.... mindenki csak találgatni tud. 8 év sok idő, főleg ha belegondolunk, hogy a rendszerváltás 20 éve volt (2010-et alapul véve,mert akkor volt kormányváltás)
Egyébként értem mire gondolsz doboszoli, és persze, legalább annyira esélyes a valóságra az is, amit te írsz.
kmd!
Ennyire telik? Hm... Nem túl sok. Az előző hozzászólásoddal,
kb. semmit nem mondtál. Nem voltál te párttitkár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!