Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed Orbán Viktorró...

Mi a véleményed Orbán Viktorról és a Fideszről?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 13:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
Jó úton jár az ország. Eljött az igazi rendszerváltás a fidesz jóvoltából!
2011. júl. 26. 16:52
 22/33 doboszoli ***** válasza:
100%

Semmiképpen nem veszek házat anélkül, hogy belülről is ne nézzem meg.

Ha pedig benne laktam 8 évig albérlőként, különösen nem hivatkozom arra,hogy nem láttam a hibákat.

Ezt próbáltam érzékeltetni, hogy korrektebb lett volna az őszinteség, nem a porhintés.

Ha pedig megvettem a "házat" látatlanba, nincs jogom az eladóra mutogatni, mert én voltam hülye.

Felvetődik a kérdés,(józan paraszti ésszel), hogy miért volt nekem olyan fontos ez a házvásárlás. Rendbe akartam tenni,és lakni, vagy busás haszonnal eladni, mert it megy mondjuk az autópálya.

Ugye Te is érted ?

2011. júl. 26. 18:33
 23/33 anonim ***** válasza:
54%

ez egy hülye hasonlat

inkább mi mind egy házban lakunk és mi választjuk ki legyen a házmester, ha a házmester a szavazók szerint rossz munkát végez akkor másikat választanak

2011. júl. 26. 18:53
 24/33 Sz1u ***** válasza:

16:26

Nagyon rossz hasonlat volt, gondold át mégegyszer!

A vevő ugyanis kívülről-belülről, az utolsó szegig ismerte a házat. Igaz, 8 évig albérlőként lakott benne, de előtte 4 évig ő volt a tulajdonos, azelőtt szintén csak albérlőként.

Licitál a házra - pedig tudja hogy szar úgy, ahogy van - sőt még kolbászból kerítést is ígér, csakhogy az övé legyen.

Hát persze, hogy neki is adják...

Utána pedig jön a csontvázakkal a szekrényben... (amit persze nem találnak, de jól hangzik).

Szánalmas, nevetséges bagázs! Pedig amikor először lettek főbérlők még segítettem is nekik...

2011. júl. 26. 21:06
 25/33 anonim ***** válasza:
Néhány pancser a sok közül.
2011. júl. 26. 21:26
 26/33 anonim ***** válasza:
54%

Igazatok van, a ház rossz példa volt. Írhattam volna autóvásárlást, ott valószerűbb ez a dolog, amit érzékeltetni akartam. Ránézésre, külsőre nem jönnek ki a rejtett hibái.

Na de lényegtelen, arra gondoltam, hogy talán nem láthatták, mekkora a gáz. De lehet, hogy mindent láttak, és ezt kihasználták. Nem tudom, és szerintem ezt csak ők tudják.... mindenki csak találgatni tud. 8 év sok idő, főleg ha belegondolunk, hogy a rendszerváltás 20 éve volt (2010-et alapul véve,mert akkor volt kormányváltás)

Egyébként értem mire gondolsz doboszoli, és persze, legalább annyira esélyes a valóságra az is, amit te írsz.

2011. júl. 26. 22:06
 27/33 doboszoli ***** válasza:
Köszönöm, jó Veled vitatkozni.
2011. júl. 27. 06:16
 28/33 anonim ***** válasza:
Én is szeretek intelligens emberekkel vitatkozni.
2011. júl. 27. 08:57
 29/33 anonim ***** válasza:
48%
Menjetek szobára
2011. júl. 27. 10:53
 30/33 doboszoli ***** válasza:

kmd!

Ennyire telik? Hm... Nem túl sok. Az előző hozzászólásoddal,

kb. semmit nem mondtál. Nem voltál te párttitkár?

2011. júl. 27. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!