Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Orbán...

Mi a véleményetek Orbán Viktorról és kormányáról?

Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 14:43
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Kedves Ukrajnai magyar testvér!

Tudod vannak itt Magyarországon olyan határon túli "magyarok" akik eljátszák a földönfutót és közben hazájukban meg farmjuk van. Ne haragudj de azt kell írnom hogy én csak azoknak adnák Magyarországon szavazati jogot akik ide adóznak. Nem még a mi adónkból biztosítani nekik a szavazást. Hidd el nem csak nálatok van nyomorúság.

2012. szept. 27. 18:29
 22/35 A kérdező kommentje:

És kedves ukrajnai magyar testvér!

Most már ezek után muszáj leírnom hogy lehet te nem cserélnél velem! Nen tudd meg mi az hogy most Magyarországon rokkantnak lenni: az egész ország ellensége és kiszolgáltatotja vagy. Sajnos én is és az élettársam is rokkant de csak én kapok ellátást. Tőle elvette ez a g.ci FIDESZ.

2012. szept. 27. 18:44
 23/35 anonim ***** válasza:
60%
A 90%-a megélhetési politikussá vált vagy az is lehetett, csak 2010-től mutatták ki a foguk fehérjét.
2012. szept. 27. 19:18
 24/35 A kérdező kommentje:
Nem megélhetési politikus, hanem egy önfejű diktátor!! Falhoz álíttani az egész népsanyargató, gusztustalan bandát!
2012. szept. 27. 19:31
 25/35 anonim ***** válasza:
43%

"Tudod nálunk pl nem kaphat kettős állampolgárságot(vagy nagyon nehezen) az aki nem Fidesz "csicska" határon túli pártocskára szavaz. Nem fogod elhinni, de sokan látjuk mire megy ki a játék. Nem kapnak kettős állampolgárságot azok akiben nem biztosak, hogy a Fidszre fognak szavazni. "

Mi van ?? Bocs, de ezt nem hiszem el...

2012. szept. 27. 19:36
 26/35 A kérdező kommentje:
Biztos itt olyan jó világ van: Hogy még jobban ellehetetlenítik a kiskeresetűeket, segélyezettek, rokkantakat? Mindent fizetőssé akarnak tenni, ami eddig még esetleg nem volt az (például bölcsődék)?!Normális munkahelyek létrehozása, támogatása helyett inkább közmunkára küldenének minden állástalant 47000 sz@ros fillérért, mert abból szerintük csodálatosan meg lehet élni?!!Na, akkor ezzel szerintem le is írtam a véleményemet.
2012. szept. 27. 19:50
 27/35 anonim ***** válasza:

Az én faterom is rokkantnyugdíjas. Kap valami húszezer forintnak megfelelő összeget.

Én teljes mértékben megértelek, de tudod amikor teszel egy elhamarkodott kijelentést, hogy pl "ne szóljanak bele a mi dolgainkba a románok, ukránok, szlovákok, szerbek stb" az sértő sok magyar testvérünknek akik a határ túl oldalán rekedtek. Nekem is. Néha megfeledkezünk arról, hogy mindenkinek megvan a maga problémája és ez nem feltétlenül ellenem-ellenünk irányul.

2012. szept. 27. 19:53
 28/35 anonim ***** válasza:
75%

26 válaszoló. Pedig nincs okom hazudni. Nem akarom megnevezni azt az ukrajnai pártot amelyik gyakorlatilag zsarolja az embereket, hogy "őrá" szavazzanak az ukrajnai választásokon mert ha nem akkor problémáik akadhatnak és a Fidesz áll a hátuk mögött.

Nekem nem kell hinned, olvass utána.

2012. szept. 27. 19:56
 29/35 anonim ***** válasza:
24%

"26 válaszoló. Pedig nincs okom hazudni. Nem akarom megnevezni azt az ukrajnai pártot amelyik gyakorlatilag zsarolja az embereket, hogy "őrá" szavazzanak az ukrajnai választásokon mert ha nem akkor problémáik akadhatnak és a Fidesz áll a hátuk mögött.

Nekem nem kell hinned, olvass utána."

Az a 10 ezer ukrajnai magyar nem voulmen... Mi a rákért érné meg nekik?! Szerintem habizol...

2012. szept. 27. 20:00
 30/35 anonim ***** válasza:
Szerinte meg nyugodtan leírhatod és belinkelheted, mert ez így teljességgel hihetetlen és abszurd..
2012. szept. 27. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!