Mi a véleményetek Orbán Viktorról és kormányáról?
Kedves Ukrajnai magyar testvér!
Tudod vannak itt Magyarországon olyan határon túli "magyarok" akik eljátszák a földönfutót és közben hazájukban meg farmjuk van. Ne haragudj de azt kell írnom hogy én csak azoknak adnák Magyarországon szavazati jogot akik ide adóznak. Nem még a mi adónkból biztosítani nekik a szavazást. Hidd el nem csak nálatok van nyomorúság.
És kedves ukrajnai magyar testvér!
Most már ezek után muszáj leírnom hogy lehet te nem cserélnél velem! Nen tudd meg mi az hogy most Magyarországon rokkantnak lenni: az egész ország ellensége és kiszolgáltatotja vagy. Sajnos én is és az élettársam is rokkant de csak én kapok ellátást. Tőle elvette ez a g.ci FIDESZ.
"Tudod nálunk pl nem kaphat kettős állampolgárságot(vagy nagyon nehezen) az aki nem Fidesz "csicska" határon túli pártocskára szavaz. Nem fogod elhinni, de sokan látjuk mire megy ki a játék. Nem kapnak kettős állampolgárságot azok akiben nem biztosak, hogy a Fidszre fognak szavazni. "
Mi van ?? Bocs, de ezt nem hiszem el...
Az én faterom is rokkantnyugdíjas. Kap valami húszezer forintnak megfelelő összeget.
Én teljes mértékben megértelek, de tudod amikor teszel egy elhamarkodott kijelentést, hogy pl "ne szóljanak bele a mi dolgainkba a románok, ukránok, szlovákok, szerbek stb" az sértő sok magyar testvérünknek akik a határ túl oldalán rekedtek. Nekem is. Néha megfeledkezünk arról, hogy mindenkinek megvan a maga problémája és ez nem feltétlenül ellenem-ellenünk irányul.
26 válaszoló. Pedig nincs okom hazudni. Nem akarom megnevezni azt az ukrajnai pártot amelyik gyakorlatilag zsarolja az embereket, hogy "őrá" szavazzanak az ukrajnai választásokon mert ha nem akkor problémáik akadhatnak és a Fidesz áll a hátuk mögött.
Nekem nem kell hinned, olvass utána.
"26 válaszoló. Pedig nincs okom hazudni. Nem akarom megnevezni azt az ukrajnai pártot amelyik gyakorlatilag zsarolja az embereket, hogy "őrá" szavazzanak az ukrajnai választásokon mert ha nem akkor problémáik akadhatnak és a Fidesz áll a hátuk mögött.
Nekem nem kell hinned, olvass utána."
Az a 10 ezer ukrajnai magyar nem voulmen... Mi a rákért érné meg nekik?! Szerintem habizol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!