Nem érdekes, hogy a Fidesz a 13. havi nyugdíj eltörlését veti most Bajnaiéék szemére?
Az az érdekes, hogy ha ennyire kifogásolják a döntést akkor miért nem állították vissza rögtön mikor "hatalomra kerültek"? Egyébként az egész szükséges és reális lépés volt.
UI.: Ők annak idején 14. havit is igértek!
Lövésed nincs az egészről!
Pontosan hogy azt veti a szemére hogy sejtelmük nem volt semmiről, és tollbamondás szerűen hajtották végre azt amit az imf kívánt. Sőt a felvett összegeket is betartották hogy ne kelljen a 13. nyugdíjat megvonni. Ebbe köpött bele az IMF sőt az IMF instrukciói miatt lett kiélezettebb és elnyúltabb a válságunk. Miközben bankokat támogattunk stb stb éppen csak a gazdaságunk leülését nem akadályoztuk meg vagy tettünk rá kísérletet semmivel.
"Ez a Fidesz taktika. ... Eddig, még mindig bejött."
Engem nem is a Fidesz döbbent meg (na jó, az is), hanem hogy bejön nekik. Ennyire megvezethetőek vagyunk?
:(
"Nem érdekes, hogy a Fidesz a 13. havi nyugdíj eltörlését veti most Bajnaiéék szemére?"
Most épp Bajnai a fő ellenség, egy kicsit rombolni kell a képet. A kampány elkezdődött. És az Magyarországon nem arról szól, hogy "mi miért vagyunk jobbak", hanem arról, hogy "ők azért rosszabbak, mert".
"ők azért rosszabbak, mert"
A Fidesznek szerintem semmi más mondanivalója nem is volt a legutóbbi kampányban sem. Meg ellenzékként sem, de még a kormányban sem. Erre épül az egész gépezet, hogy mocskos komcsik, ballib nemtommik, stb. És működik! (Nem tudom, hol működne még ez a világban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!