Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon miért viselkedett így?

Vajon miért viselkedett így?

Figyelt kérdés
Még régen történt velem egy érdekes eset. 2010 jún 4-én a busszal utaztam be Pestre, és ült mellettem egy igen jól öltözött haj nélküli úriember, ( nyakkendő, öltöny, drága óra, stb..) A fején volt a fejhallgató formájú mobil, és nagyon hangosan, szinte ordítozva beszélt valakivel a másik végén. 30 percig voltam kénytelen hallgatni , mert még álló hely sem volt a buszon. Hangosan szidta amúgy Trianont, ami mondjuk engem nem zavart, mert én sem értek vele egyet. Na most az út végén kb az Örstől nem messze, észrevettem, hogy rajta ült valamelyik ruhadarabomon. Erre szóltam neki jó halkan, hogy elnézést kérek, és mutattam, hogy ki akarom húzna alóla, na több se kellett neki, nagyon durván elkezdett üvölteni velem, hogy " Na mi van öcsém, kötözködsz ? Meg még sok más aranyos dolgot, sértést hozzám vágott. Én nem szóltam semmit, leszálltam, úgy is a végállomás jött. Mit gondoltok az illetőről?

2012. aug. 25. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyenge a lelki világod. Lesz ennél még durvább is.
2012. aug. 25. 21:21
 2/5 A kérdező kommentje:
miből gondolod?
2012. aug. 25. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt, hogy egy eszetlen "skinhead" azaz szkinhed volt, ezektől én nem is várnék többet, már a kopasz, Trianon szidásnál lesett , ezekkel az a baj, hogy rasszisták és a saját népüket is kiirtanak ha azon múlna 1 zsidó halála.

Én sem tartom igazságosnak Trianont de az efféle emberek viselkedését sem!

Üdv.: Egy Jobbik szavazó.

2012. aug. 25. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Valóban az ilyeneknek nincs kultúrája!

Minden pillanatban keresi a balhé lehetőségét!

Az ilyen ember tipikusan szeret a gyengébbnek beszólni és ha lehet verekedést kiprovokálni!

De ha többen vannak ellene akkor fülét farkát behúzva menekül és már nem akkora a p.fája!

2012. aug. 25. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert rövid a cerkája,otthon még az asszony is kiröhögi. A gyengébbeknél kiváltott félelem miatt végre ismét férfinak érezheti magát...:)
2012. aug. 26. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!