Vajon ha ezt a szöveget elszavalnám egy jobbikos rendezvényen mit csinálnának velem?
White-collar conservatives flashing down the street
Pointing their plastic finger at me.
They're hoping soon my kind will drop and die,
But I'm gonna wave my freak flag high . . . HIGH!
Fehér-galléros konzervatívok vonulnak az utcán,
műanyag ujjaikkal mutogatnám reám.
Remélik fajtám hamar elesik vagy(kihal)
de én magasba emelem szörnyszülött zászlómat!
2-3 szó kicserélésével akár saját himnuszuknak is vallanák.
Jimi zenéje meg - bár lehet szeretni vagy nem szeretni - , lássuk be, nem a Kárpátia színvonalán áll.
Fehér galléros konzervatívok= kereszténykedő homofóbok
Szörnyszülöttek = melegek.
"Fehér galléros konzervatívok= kereszténykedő homofóbok"
Lehet, hogy Amerikában ez így van, de szerintem a Jobbikosok többsége ki lenne akadva, ha fehérgallérosnak neveznéd. A Jobbikosok olyanok, mint a kommunisták, csak nem szélsőbal, hanem szélsőjobb oldaliak. Radikális, munkásosztályból induló népi forradalmat akarnak, amik letaszítanák a kormányzásból a Fidesz és hasonló "burzsuj" erőket és a munkásosztályt juttatnák vezető pozícióba. Csak mindezt nem Marx és Lenin tanaival, hanem a nemzeti érzéssel és a kereszténységgel körítik, de a kereszténységben is inkább csak a nemzeti hagyományokat, mintsem a vallást értik, még egy vallásos jobbikossal sem találkoztam, talán még a Fidesznél is ateistábbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!