Miért voltak ennyire kevesen a Szolidaritás Mozgalom mai rendezvényén?
Az ilyen megmozdulásnak, régebben sem volt haszna, így most sincs.
Egész országot mozgósítani meg nem lehet.
Mert nincs pénzük, mint a kormánynak és nem tudnak fizetni a "statisztáknak". A másik, hogy köztünk még nagyon sok a narancsködös magyar, akik nem tudják felmérni, hogy a Vezérünk bort iszik és vizet prédikál. Illetve a nép ugyanazon részének a Fidesz a sz@rt is édességként tudja csomagolni (lásd adójóváírás kivezetése) amelyet bevesznek utána meg megesznek.
Március 15-re a kormány már a lengyeleket is beszervezik. Pedig a magyarság érdekében Ukrajnától kezdve a Szlovákokkal bezárólag - kör körösen - meghívhattak volna mindenkit. Ez lenne az igazi gesztus a Fidesztől.
Kergeted magadat abba a hitbe hogy statiszták vannak a kormány melletti felvonuláson?:) Hát..nekem nem fizetett senki:)
Egész egyszerűen másképp látom a világot mint te, ugyanakkor nem felejtek.
Én speciel nem is hallottam róla, pedig szoktam ellenzéki párti honlapokat olvasni.
Nincs most apropója másrészt közel van március 15. azokra a tüntetésekre pihen rá a nép.
22:42
"ugyanakkor nem felejtek."
Hááát, ha Fidesz szurkoló vagy, akkor Te vagy az egyetlen, aki nem felejt. Lásd Viktor már azt sem tudja másnap, amit előző nap mondott.
Amennyiben fideszes vagy tényleg, akkor mondj légyszi egy olyan Orbán intézkedést, ami nem lenne szöges ellentétben a korábbi nyilatkozataival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!