A gyerekszám azért csökken, mert ma a nők sokkal tovább ülnek az iskolapadban, mint korábban, dolgozhatnak (ergo nemcsak a gyermeknevelésben teljesedhetnek ki) és el tudják tartani magukat a saját fizetésükből is.
Egyébként nem értem, miért baj az, ha 5 millióan vagyunk?
2012. szept. 25. 21:24
22/28 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy 5 millióan leszünk hanem, hogy 1 unokának kell gondoskodni majd a 4 nagyszülőről, mely hatalmas teher lesz az ifjúságra. A nyugdíjak csökkenni fognak, így azok akik nem takarékoskodnak életük során tényleg nagyon sanyarú körülmények között fognak élni.
2012. szept. 25. 21:33
23/28 anonim válasza:
Mindenki dugjon és ne védekezzen,probléma megoldva.
2012. szept. 25. 21:56
24/28 anonim válasza:
Egyébként valaki írta,hogy miért baj az ha 5 millióan vagyunk?
Nos
1.Mert nem lesz elég fiatal akik majd eltartják az időseket.
2.Mert a kisebbség száma folyamatosan növekszik.
Milyen ország lenne az amiben 5 millióan élnek és ebből 3 millió "kisebbségi"?
Itt nem csak a népesség csökkenésével van a probléma, hanem a kisebbség folyamatos növekedésével, szerintem az ellen is kéne tenni valamit, csak sajnos ez elég kényes ,mert az népírtásnak számítana...
2012. szept. 25. 22:01
25/28 anonim válasza:
Az apádat meg anyádat hozzad mert úgy megverem őket azért, hogy egy ekkora barmot szültek! Semmilyen bevándorló nem kell ide a mostani is túl sok (cigányok)!!
2012. szept. 26. 14:22
26/28 anonim válasza:
Adsz nekik lakást,kaját,munkát.Oszt mibűl,hunnan??
2012. szept. 26. 15:23
27/28 anonim válasza:
Amúgy is pont ugyan olyan színesek már a fejlettebb magyar városok, mint Párizs vagy London (győri vagyok, én már csak tudom) Győr, Sopron és Budapest már színes én is megyek az utcán tele van kínaival a piac megyek tovább a Baross úton ott zenél az Indián megyek tovább beérek a gettóba tele van cigánnyal elindulok vissza felé 30 perc séta után elérem Szabadhegy és József Attila lakótelep városrészt itt általában minden nap látható 1-2 futó fekete na ugyebár a fehérek meg mindenhol ot vannak ami azt jelenti, hogy e sétám alatt láttam legalább 2000 fehér, 100 sárga, 50 indiai és 1-2 vöröset és feketét ami szerintem egyértelműen jelzi, hogy már így is színesek a városok tehát nem kell több bevándorló sokkal inkább lehetőség kell a gyermek vállalásra...ami jelenleg nincs!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!